MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Tuesday, May 5, 2015

SRODNE DUŠE


              Srodne duše - prijatelji kroz eone

                   Divno je to kada nađemo one slične sebi, kada se naša porodica duša sretne, ovde na Zemlji. Prepoznavanje je trenutno; divni osećaj ushićenja i radosti, i pomaže nam da lakše tumačimo znake i dešavanja oko nas. Naših srodnih duša je puno; vibrirajući na istoj frekvenciji mi se međusobno privlačimo, učimo jedni od drugih, pomažemo se međusobno oko spoznaja, i idemo napred. Učenje nije uvek lako, nije ni prijatno, ali tu smo jedni za druge u svakom momentu našeg bivstvovanja.
                   Srodne duše nam nekada mogu biti i donosioci izazova, ali uvek su tu da nas poduče, kao i mi njih.
                   Ne verujte u slučajnosti, jer one su nemoguće; previše toga se uklapa u ono što treba da prevaziđemo, spoznamo, definišemo, da bi bilo slučajno.
                   Neka vas prati ljubav i blagoslovite svaku dušu koja uđe u vaš život - nosi vam pouku, poruku, saznanje, ono što vam treba baš SADA.
                   Neka se vaša duša uvek osmehuje ...


                   Sve što poželiš, ima vibraciju. Neka tvoje želje budu usklađene sa tvojim srcem, tvojim snovima, i sa odjekom dobrote u tvojoj duši. Nisi li siguran šta želiš, zastani, odmori se, i iznesi anđelima svoje sumnje. Zamoli ih da ti izbistre sliku tvog duhovnog ogledala da bi se mogao videti u svom punom sjaju. Ponesi utiske sa tog puta u Sebe nazad, i dozvoli vibracijama tvojih iskrenih želja i težnji da ti dolete na krilima anđela.

No comments:

Post a Comment