MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Friday, May 1, 2015

TEHNIKA ODBRANE - energetski zid





Postoje mnoge tehnike za zaštitu od spoljašnjih uticaja. U ove svrhe se mogu koristiti razni štitovi,kao što su sfere i baloni,zatim zidovi i najkompleksniji - geometrijski štitovi. Ovde ću navesti tehniku stvaranja zaštitnog zida.

1. Isključi sve uređaje koji mogu ometati proces opuštanja.Poželjno je da u prostoriji u kojoj se izvodi ova vežba,vladaju mir i tišina.
2. Opusti se,u sedećem ili stojećem položaju
3. Zamisli da se tvoje telo puni petom energijom (vežba iznad)
4. Zamisli sada da se na 2 m od tebe formira zid
5. Proveri dimenzije zida.Trebalo bi da bude nekoliko cm debljine,bez pukotina i oštećenja. Pažljivo osmatraj zid sa iste udaljenosti,dok ne budeš apsolutno siguran da je zid čvrst i bez oštećenja,koliko god vremena je potrebno
6. Ispruži ruku i "gurni" petu energiju ka zidu i napuni ga tom energijom
7. Ispruži levu ruku pored sebe i ispusti energetsku liniju duboko u zemljino jezgro.Zatim,dovuci energiju iz zemlje u fizičko telo i pusti zemljane energije u zid
8. Sada ponovo proveri kakav je zid,nakon punjenja energijom.Izdvoj koliko god je vremena potrebno,da utvrdiš da nema nekih pukotina ili oštećenja
9. Završi vežbu i otvori oči

Ova vežba je izuzetna za odbranu od negativnih energija iz okoline,koje će se jednostavno odbijati o energetski štit odnosno zid. Iz tog razloga je veoma važna provera čvrstine zida,jer i najmanja pukotina,pri naletu negativne energije,čini da zid puca i nestaje.

PUNJENJE ENERGIJOM NA JOŠ DVA NAČINA




* punjenje energijom se može vršiti na dva načina

1. Zauzmi stojeći stav i zatvori oči.Pokušaj da se opustiš što je više moguće. Zamisli kako ti iz ruke izlazi snop svetlosti i ide u zemlju,duboko,u zemljino jezgro. Zatim,zamisli kako rukom izvlačiš tu energiju natrag i kroz prste te ruke je sprovodiš u telo.

2. U stojećem ili sedećem stavu,zatvori oči i opusti se . Zamisli kako snop providno bele svetlosti ulazi kroz tvoju krunsku čakru i napaja tvoje telo energijom.

Veoma je bitno osetiti ove energije tokom vizuelizacija,da se stvori osećaj da te energije zaista postaju deo nas.

VEŽBA EMPATIJA




Empatija

1. Opusti se
2. Napuni svoje telo energijom *
3. Zatvori oči i zamisli nekoga koga poznaješ kako stoji ispred tebe
4. Pogledaj tu osobu direktno u oči
5. "Uključi" svoja osećanja i  oseti šta ta osoba ispred tebe oseća
6. Misaono prilagodi tvoja osećanja,da se poklope sa osećanjima zamišljene osobe
7. Reaguj sa tom osobom
8. Otvori oči


KONTROLA ENERGETSKOG PROTOKA




Kontrola energetskog protoka

1. Opuštanje,relaksacija ( u sedećem ili ležećem položaju)
2. Zatvori oči i zamisli svoje vizuelno telo ispred fizičkog tela
3. Zamisli da blještava i moćna svetlost okružuje vizuelno telo
4. Zamisli da vizuelno telo upija tu svetlost dok se ne napuni energijom
5. Zamisli da vizuelno telo ulazi u fizičko telo
6. Sada ispruži ruku i "gurni" tu energiju kroz prste
7. Vrati tu energiju natrag,ponovo kroz prste
8. To isto uradi sa drugom rukom,a potom i sa nogama.Ponovi nekoliko puta
9. Završi vežbu i otvori oči

MEŠANJE SA PETOM ENERGIJOM




Mešanje sa petom energijom

Peta energija ili poznata još pod nazivom tamna materija,je znana kao fizička forma energije u celom univerzumu. Ova energija je kamen temeljac celokupnog fizičkog života i stvaranja.
Naredna vežba pomaže da se telo napuni ovom vrstom energije.

1. Isključi sve što ti smeta,sve izvore elektromagnetnog zračenja,uređaje koji prave buku i sl. Sedi na tihom mestu ili legni u krevet. Zatvori oči i udahni duboko nekoliko puta.Koncentriši se na disanje i to tako da udisaji budu kraći,a izdisaji duži i lagani.
2. Zamisli kako providna svetla energija univerzalne kosmičke energije ulazi u tvoju glavu kroz krunsku čakru. Pusti da ova svetlost silazi i širi se po celom telu.Kako prolazi kroz telo,oseti da si jedno sa tom energijom i oseti kako se deo po deo tela opušta.
3. Pusti energiju da siđe u noge i oseti istu kako izlazi kroz tvoje ruke.Oseti kako energija struji kroz tvoje prste.Pusti da tako struji nekoliko minuta.
4. Okreni šake jednu prema drugoj,sa nekoliko cm razdaljine.Zamisli kako energija između tvojih šaka pulsira.Svu pažnju usmeri na dlanove i osetićeš izvesnu senzaciju,može biti golicanje ili hladnoća.
5. Otvori oči

ČIŠĆENJE AURE




Čišćenje aure

Ova tehnika se preporučuje za održavanje spirtualne higijene. Čišćenjem aure,štitimo svoje telo od bolesti i sveopštih loših uticaja.S druge strane,čista aura zrači harizmom i stvara bolje odnose sa drugim ljudima.
Kada je neko bolestan ili depresivan,njegova je aura "zamazana" i potrebno je nekoliko meditacija da se ista očisti. Idealno,auru bi trebalo čistiti 2 puta dnevno,ujutru posle buđenja i uveče pred spavanje.Naročito je poželjno pred spavanje.

Vizualizujte sjajno svetlo preko celog svog tela i probajte da tu sliku zadržite u glavi bar minut do dva.
Nakon toga,zamislite svetlu tačku u svakoj svojoj čakri,nalik minijaturnim suncima.Vizualizujte kako ta sunca postaju jača,svetlija i intenzivnija,na svakoj čakri.

Napomena : boje koje treba koristiti pri izvođenju ove tehnike su providno bela,bledo zlatna ili svetlo plava.

ENERH PUNJENJE




Energetsko punjenje

Čovek neprekidno troši svoju energiju.U zavisnosti od svakodnevnih obaveza,nekada je to trošenje prekomerno,pa budemo umorni i bezvoljni pre kraja dana. Tehnika (vežba) koju ću ovde izneti,služi da se vaše telo trenutno napuni energijom. Ovu tehniku ne bi trebalo raditi pre odlazak na spavanje jer nećete moći da zaspite.

Spojite palac,kažiprst i srednji prst desne ruke,tako da naprave mali trougao. Tako spojene prste,prislonite na mesto gde se spajaju vrat i kičma.Zatim na isti način spojite prste leve ruke i prislonite ih na stomak,na deo ispod pupka,gde se nalazi solarni pleksus.
Kada to uradite,udahnite duboko,malo zadržite dah,a zatim izdahnite.Uradite tako do 10 puta. Na ovaj način ćete dobiti dodatnu energiju,koja u zavisnosti od strukture tela može potrajati od pola sata do nekoliko sati. Ovu tehniku možete raditi svaki dan.
Vrlo bitne stvari kod izvođenja ove tehnike su da ne treba prekrštati noge,jer to ometa cirkulaciju energije u telu.Takođe,potrebno je maksimalno se opustiti jer ćete jedino tako osetiti kako energija struji vašim telom.
Vrlo bitne stvari kod izvođenja ove tehnike su da ne treba prekrštati noge,jer to ometa cirkulaciju energije u telu.Takođe,potrebno je maksimalno se opustiti jer ćete jedino tako osetiti kako energija struji vašim telom.

Ova tehnika može da se uradi stojeći ili sedeći.
Najpre se opustite.Zatim,udahnite kroz nos i dok udišete,zamislite da svetlost u providno beloj boji ulazi u vas kroz vrh glave i ide na dole,u stopala. Zatim,izadhnete na usta i dok to radite,zamislite da ta svetlost ide na gore i izlazi iz vas.
Ovo ponovite nekoliko puta.
U zavisnosti od količine negativnog naboja u vama,možete čak "videti" kako ta svetlost pri izlasku iz usta dobija sivu boju.
Napomena : vrlo je važno pravilno vizualizovati boju koja "ispira" telo.To ne treba da bude čisto bela boja,već onako providna,kao kada pomešate vodu i malo mleka.

Thursday, April 30, 2015

MALA ENCIKLOPEDIJA O ETERICNIM ULJIMA




                             Eterična ulja za duhovnost

                   Aromatično bilje i ulja, uključujući i eterična ulja, su sastavni deo duhovne prakse mnogih religija i kultura kroz istoriju. U nastavku je popis nekih od eteričnih ulja poznatih po određenoj vrednosti unutar duhovnog programa.
To nije kompletan popis. Vi možete da odaberete neko određeno eterično ulje koje vam odgovara po svojim sastojcima na osnovu  vlastite duhovne prakse nakon što ste dovoljno naučili o ulju i shvatiti upozorenja, odnosno kontraindikacije povezane s tim uljem. Na primer, neko bi hteo da koristi manuku prilikom meditacije, ali za to ulje nije poznato po svojoj duhovnoj primeni.
                               Biblijska eterična ulja
                   Pogledajte članak "Biblijske aromatične biljke" u kome je dat popis aromatičnih biljaka koje se spominju u Bibliji.
                                  Eterična ulja za uzemljenje
Atlaski kedar, tamjan, galbanum, smirna, pačuli, sandalovina, nard, vetiver, virdžinijski kedar
                          Eterična ulja za čišćenje / pročišćavanje
Atlaski kedar, čempres, obična dalmatinska kadulja, izop, borovnica, limun, limeta, smirna, paprena metvica, konjski bosiljak, virdžinijski kedar
           Eterična ulja za izražavanje zahvalnosti / Davanje Hvala
Bergamot, grejp, jasmin, limuna, limeta, nerolija, narandža, ylang ylang
                            Eterična ulja za provetljenje
Čempres, tamjan, slamno cveće, ruzmarin, sandalovina, nard
                             Eterična ulja sa žalost
Tamjan, slamno cveće, Neroli, ruža, sandalovina
                          Druga eterična ulja za duhovnost
Lovor, cimet, karanfilić, borove iglice, đumbir, lavanda, mirta, obični bor, smreka
                                 12 ulja Ancient Pisma
                   Za duhovno i emocionalno isceljenje se koristi komplet za aromaterapiju, 12 ulja iz drevnog pisma "Young Living eterična ulja". Ovaj komplet sadrži dvanaest najvažnijih ulja koja nalazimo u Bibliji. "Young Living" vam donosi uživanje ​​u prekrasnim mirisima i intrigantnoj istoriji ovih dragocenih čistih eteričnih ulja. Gary Young je sa svojih putovanja u biblijske zemlje doneo priče o ovih dvanaest ulja na audio CD-u, koji je takođe uključen u ovu zbirku. Ovaj komplet je bio moja prva investicija u radu sa eteričnim uljima pre mnogo godina i pomogao mi je razrešim  naka pitanja tokom godina. Ja veoma preporučujem ovaj komplet svima!

 Aloje / sandalovina - (santalum album)

Sandalovo drvo se koristi u Indiji već hiljadama godina kao primer za meditaciju i molitvu. Umiruje mentalne smetnje koje nas mogu odvratiti u meditaciji. Omogućava umu da se preseli u najdublje stanje meditacije i povezuje nas s velikom kosmičkom molitvom.
Sandalovina utiče na čakre energije na mnogo različitih načina, jer je vrlo složeno ulje s mnogo različitih delovanja na osećajnom nivou. Jedna od njegovih najvećih vrlina leži u povezivanju Kundalini energije na bazi sa čakra krunska čakra. To je miris priziva osjećaj egzotičnog senzualnosti i duhovne cjelovitosti u isto vrijeme – božanski senzualnosti. Sandalovo drvo
usklađuje sve čakre i suptilna tijela omogućava da osoba bude potpuno u svom tijelu i naučiti da se osjećaju sve suptilne energije oko njih.
Sandalovina pomaže da vas temelji, blizu svog božanske suštine, pomaže kroz razdoblja od straha, a omogućuje vam da se predaju na božansku volju.
To pomaže da se reprogramirati mozak i stimulira hipofiza i pineal žlijezde. To je graditelj čitavog endokrinog sustava. To je vrlo visoka u tvari koje su slične muških hormona (androgena). Ona je regulator maternice.
Sesquiterpene Sadržaj je 90%. Sesquiterpines imaju sposobnost izvući kisik iz hrane i zraka. Dakle, oni povećavaju kisika u tijelu kao i mozak. Povećana kisik u mozak stimulira pinealna i hipofize i amigdala.
·         Sandalwood je hlađenje ulja ~ hladi mozak u meditaciji reprograms DNA razini ~ 3. Eye za reprogramiranje
·         Smatra se da aloje iz Biblije svibanj su mirisne sandalovina, začina dostupna stanovnicima drevne Palestine.
·         "I dođe i Nikodem, koji je u prvi put došao Isusu noću, i donio smjese smirne i aloje, oko 100 £ težine." ~ (Ivan 19:39)
Cassia ~ (Cinnamomum cimet)
Slično Cimet, ali to miriše slađe i ugodnijim. Ona poboljšava cirkulaciju i podržava srce i ovlašćuje volje. On također podržava sakralnih čakra, osobito za vrijeme menopauze. To je dobro ulje za korištenje, ako se probudite ujutro i osjetite trom.
Cassia energično radi na besplatno sjećanja porobljavanja održava duboko u nesvjesno. Ona također pomaže nam u sjećanje razloga za buntovne prirode i odvratnost za tijelo koje proizlaze iz života, kao rob, sluga dužničkog ili nemoćni.
Cassia je 90% fenola propenoids. Fenola propenoids povećanje frekvencije, što povećava duhovnosti. Cassia je ključni sastojak u hramu tamjan u antičko doba. (Ostali ulja s fenolom propenoids su klinčić 90%, 75% bosiljak, cimet 73%, muškatni oraščić 75%.)
Prema dr. Young, nedavne studije pokazuju da ekstrakti ove biljke mogu stimulirati T-limfocita i aktivnost imuno-globulina proizvodnju B-stanica, koje su ključni elementi imunološkog sustava. Oprez – Cassia ulje može biti iritantan za kožu. Koristite na dnu stopala.
·         Emocionalno / duhovno Smirivanje
·         Mjesta jedan trenutak u meditativno stanje ~ koristite na 3. Eye za jasne vizije
·         Koristite u eteričnom više čakre u iscjeljivanje
·         Burns off ~ briše iz buildups ~ briše mjestima receptorima doživjeti Liječenje Energies
·         Ona pomaže za osnaživanje
·         Jača imunološki sustav
·         * Koristite u vrlo malim količinama *
·         Cassia je ključni sastojak u hramu tamjan.
·         "Sve haljina tvojih mirisa smirne, i pomasti, i cimet, od bjelokosti palače, čime su napravili ti drago." ~ (Psalmi 45:8)
Cedrovine ~ (Cedrus atlantica)
Postojanost i ravnoteža je poruka duha cedrovine. To je duh integriteta, stabilnosti, solidarnosti u svim stvarima. Ona ima kvalitete koje su često potrebne kada je duh oslabio je previše, previše teško ljubiti i biti u mogućnosti
oprosti. To potiče snagu trebamo nastaviti na našem putu, te nas potiče da se držim za naše snove, pomažući donijeti naša se nada da će stvarnost.
Udisanje ulja cedrovine opušta nad-analitički um. Koristite cedrovine ulja prije i nakon poslovnih sastanaka za generiranje veće jasnoće, brzo uočiti središnje pitanje ili doći do točke. Cedrovine ima očisti energiju koja pomaže oslobađanje emocionalnih toksina podnesena u suptilnih tijela. Cedrovine ulje poravnava srčana čakra mentalnog tijela za fizičke i omogućuje iskustvo upravo se. Cedrovine ulje potiče sjećanja na osjećaj istinske duhovne ljubavi i stvara osjećaj da su potpuno sigurne i zaštićene te ljubavi.
Cedrovine se koristi od pamtivijeka u civilizacijama kao što raznolik kao Egipta i Tibeta. To je još uvijek aktivno koristi u tibetanskoj medicini i kao meditacija pomoći od strane tibetanskih budista i ostalih. On je mislio kako bi se poboljšala duhovnosti i ojačati našu vezu s Božanskim. Cedrovine je korišten u izgradnji hramova da simbolizira ovo.
Cedrovine ulje je snažan mucolytic (tj. razbija katar), a možemo vidjeti paralele u svojim suptilnim koristi: što nam pomaže smanjiti kroz "mentalne katar", koji može začepiti naš um baš kao što je sigurno fizički raznolikost klompe naš nos.
"Cedar", koji Native American Indijanci koriste u ceremonijama pročišćenja 'razmazivanje' je zapravo oblik Borovica.
Sesquiterpene Sadržaj je 98%.
·         To se može koristiti kao odozdo dezodorans, ima miris koji muškarci vole.
·         Ovo ulje je najučinkovitije s ADD djece, pomaže stabilizirati Beta / theta valova.
·         Od silnog "cedrove libanonske" je došao mirisne i dugotrajan drvo se koristi za izgradnju Salomonov hram.
·         "I reče stabala, od cedra stablo koje je u Libanonu pa do izopa što springeth iz zida." ~ (1 Kraljevi 04:33)
Cypress ~ (Cupressus sempervirens)
Čempres ulje je korisna u vrijeme tranzicije, kao što su karijeru promjene, kreće domove, menopauza i glavne duhovne odluke. Čempres također pomaže kod bolnih prijelazi kao što su smrtni slučaj ili kraj bliskih odnosa. Čempres je frekvencija koje su u tranziciji između fizičkog i duhovnog (eterična avion), što je razlog zašto se može koristiti za dati snagu i utjehu u trenutku smrti.
Čempres pomaže uspostaviti mogućnost protoka sa životom, bez straha od odlučivanja što Sljedeći korak je, ili kako će se odvijati. Ona nudi snagu i energična zaštite onima koji su ranjivi i nesigurni ili su izgubili svoju svrhu. Ona se može koristiti za prelazak na iz situacije.
Korištenje čempres nafte na slezenu točku ispod lijeve rebara Čisti blokade u protoku energije i podržava bolju asimilaciju hrane. Čempres ulje masira u trbuhu i debelog crijeva područje oslobađa stagnacije energije uvjerenja na tom području.
Energično, Čempres ulje rastaviti slezenu energije privitke. Vrpce i privici se stvaraju među ljudima kroz nad-empatije. To je često slučaj kod iscjelitelja i da će iscrpiti iscjelitelj energiju. Također, mnoge emocionalne staratelja su suosjećanja. Izrada ljudi osjećaju bolje je sve što oni znaju kako to učiniti, ne shvaćajući karmička implikacije svojih akcija. Mnogi ljudi su nesvjesno empatije prijemnika i oni odvesti na tuđe stvarnosti i bolesti ne znajući ono što oni rade.
Empaths mora napraviti svjestan napor da se praksa božansko pravo korištenja empatije. Kad božansko pravo korištenja je na snazi, sposobnostima empatije mogu pružiti vrlo važne dijagnostičke informacije o energiji odbijen ili potisnute u nesvjesnom umu ili emocionalno tijelo. Božansko pravo korištenja zapošljava odgovarajuće empatije energije i ostaje povezana samo tako dugo koliko je potrebno za tumačenje informacija, a zatim ga u potpunosti svjesno isključuje. To je do pojedinca trebaju ozdravljenja odlučiti kako ili kako ne postupi po znanju empath daje. To drži empatije prijemnik iz
formiranje karmičke veze.
Moja napomena ~ budite svjesni da svaka osoba mi je kontakt ogledalo naše vlastite probleme na neki način, te će potaknuti naše vlastite probleme. To ne znači da vas pokupiti druge osobe energije i pitanja, umjesto da ste empatije, jer imate slične probleme koji nisu riješeni, a sada dolaze na površinu za transformaciju.
Čempres je dobar za sve veći. Vrlo je uzemljenje. To je napona ženske sustava te je često u kombinaciji s Clary kadulja za vruće trepće i koristi se za smanjenje ili spriječiti ciste jajnika.
·         To je dobro za pomaganje u prirodni tok stvari.
·         Dobro, s prijelazom od umiranja i žalovanja.
·         Ovo ulje je izvađen iz čempres, što je drvo tako izdržljiv da čempres vrata svetog Petra u Rimu ne pokazuju znakove propadanja, čak i nakon 1.200 godina.
·         "On ga je hewethe dolje cedrovine, i uzme čempresa i hrast, koji je strengtheneth za sebe među drvećem u šumi." ~ (Izaija 44:14)
~ Tamjan (Boswellia carteri)
Ponekad se zove olibanum. Ovaj slatki zaštitnika na nebu djeluje daleko izvan aurično polje, u svjetlu
područja. To je adaptogenic – ona će se prilagoditi osobe duhovno stanje bića. Holding mudrost dobi, čeka ono što je tražio od njega, i može učiniti sve što može biti potrebna. Ako naiđe na zle energije u prilogu osoba, ima autoritet i moć da pomogne u uklanjanju svega što je neželjeni.
U slučaju duhovnom šoka ili gubitka, kada duh može izaći iz tijela, tamjan nježno nas može olakšati natrag na naš zemaljski dom. Tamjana pomaže svatko od nas spojiti na taj dio sebe, što je vječno i božansko. To je jedan od najstarijih u incenses, nakon što su u upotrebi za najmanje 3.000 godina.
Tamjan povećava oksigenaciju, što povećava životnu snagu u fizičko tijelo. Tamjan ima mogućnost produbiti i sporo disanje, a to pomaže da bi tijelo i um u meditativno stanje. Ona pomaže razbiti veze s prošlošću, pogotovo kad su blok osobni rast. Koristite ga u kadi s svjesne namjere za "ispiranje" bilo stare veze,
koji se osjećaju kao smetnja.
To je važno ulje za pomazanje umirućih i čuvanje duša povezana s njegove božanske prisutnosti. To je odličan za 6. čakra, pomaže u mijenjanje percepcije istine i promicanja vidovitost. Krunu i srce čakre i proširiti, kao što su nove realnosti percipiraju. Svjetlosnog tijela povećava kao i nove realnosti, a dimenzije su iskusni.
Tamjan je sesquiterpene razinu 8-11%.
·         To može pomoći s memorijom.
·         To otvara 3. Eye za vezu.
·         Ona se može koristiti za tumore, zajedno s lavandom i brainpower.
·         Pomaže raščistiti magle.
·         Hebrejska riječ za tamjan, levonah (ponekad se prevodi kao "tamjana"), nalazi u Bibliji 22 puta.
·         "Tko se to diže iz pustinje kao stup dima iz kada smirne i namirisana s tamjana i svih prašaka trgovca?" ~ (Pjesma nad pjesmama 3,6)
GALBANUM ~ (ferula gummosa)
Ovo ulje omogućava prolijevanja starih ideja i zastarjeli ponašanje i stavove, što je rezultiralo u ukupno predaju
Stvoritelja. Ona baca svjetlo na životni cilj i nutrinu. Ovo ulje može skinuti veo tuge, prijestupa, neistinitost i zločine protiv duše. On komunicira s dubljim slojevima o sebi, dopuštajući za postupno razvijanje istine. Ona se koristi za ravnotežu ekstremnih ili intenzivne emocije.
Galbanum ima sesquiterpene razinu od 11%.
Ovo ulje je glavni sastojak u mješavini "Susret", jer poravnava mozak s osobe duhovne svrhe. Galbanum je Mose omiljeni ulje.
Izjava za NH Reiki praktičara i masaža terapeut: "Stavio sam Galbanum na rukama kad sam bio događaj velike udaljenosti reiki sesije. Postala sam jako svjesna fizičke prisutnosti osobe Bio sam raditi na. Sam mogao osjetiti njezin jetri, slezeni i plućima vrlo jasno, kao da osoba koja je zapravo u sobi sa mnom. To se dogodilo na nekoliko različitih
navrata. Nešto o Galbanum ulje je vrlo dubok i vrlo drevna. "
·         To pomaže da zadrži fokus.
·         To povlači energije zajedno.
·         To održava grupne svijesti.
·         To je predavanje ulje.
·         Ovo ulje ima jedak, balsamico miris.
·         "I Jahve reče Mojsiju:" Uzmi tebi slatki začini, stacte, i onycha i galbanum, te slatki začini s čistoga tamjana. Svake bit će poput težine "~ (Izlazak 30:34)
Izopa ~ (Hyssopus officinalis)
Izopa ima vrlo dugu povijest kao čišćenje biljka. I Egipćani i Židovi ga koristi. Koristite ga da očiste bilo kojem području u kojem se planira meditirati, moliti ili dati iscjeljenje. Čišćenje starih vjerovanja koje ne služe duhovni rast smiruje unutarnju borbu suprotstavljenih stvarnosti i emocionalno, mentalno, fizički i eterički tijela počinju za puštanje gustoće straha. Izopa briše gustoće oko aure uzrokovane mentalnom lupetati.
Izopa je zaštitna biljka na nebu. To je dotaknuo s ljubavlju i zaštitom božanske.
Izopa ulje inicira Božansko samo-prihvaćanje i privlači radost i veselje koji su izgubili kada knjigovodstvena teret krivice i dužnosti. Izopa širi pluća energije po objavljivanju krivnje. Energično izopa ulje omogućava otkrivanje intenzivne strahove održana u nesvjesni um po objavljivanju stres održati u živčani sustav i omogućuju ostvarenje kako su strahovi tijesan živce tijekom vremena. Izopa uči vas kako biti nježniji sa sebe i ne biti tako strog i krut. To smanjuje voziti iza uvjerenja i dozvola energije da lakoćom u opuštanje. Ovo je dobro ulje za "tip" osobe, jer ih dovodi do razumijevanja da su uzrok svoj unutarnji pritisak. Kada oni shvate korijen njihova potreba da se
savršeno, samo-prihvaćanje i samilostan tolerancije su stimulirana. Izopa vam pomaže da shvatite da su pogreške dio učenja procesa i nema greške. Pogreške se priznaju kao pravi blagoslov u savršenstvo Božje pravo vrijeme.
·         Nakon što smo saznali iz "greške", mi promijeniti energiju i pretvoriti to pozitivno iskustvo učenja.
Dodaj izopa ulje na bocu vode sprej jasno sobu naplaćuje emocija ili depresije. Također pretvara guste oblicima misli koji su vibrirajuće u sobi.
Trljanje izopa ulje na ramena pomaže u smanjenju napetosti u obavljanju emocionalnog tereta. Korištenje izopa na plućima refleksne točke na rukama i nogama pomaže razbiti zagušenja produced by iznutra grieving. Masiranje s dubokim pritiskom u debelo crijevo refleksne točke na rukama i nogama pomaže oslobađanje stagnirao energiju iz debelog crijeva i čisti toksine iz fizičkog tijela.
Oprez – Osobe s epilepsijom ili visoki krvni tlak treba konzultirati zdravstveni djelatnik prije korištenja izopa ulja.
·         To pomaže da se osloboditi prošlosti conditionings.
·         Ona briše guste misaone forme.
·         To je čisti auru i energetskih polja.
·         Ona briše unutra grieving.
·         To razbija blokade iz srca i donjeg čakri do grla do jasne srce u grlu.
·         U 1745 jedan pisac predložio 18 različitih biljaka za biblijski izopa. Iako točan raznolikost ne može biti poznat, antiseptik ili čišćenje imovine je predložen, jer je bio zaposlen u mnogim obredima pročišćenja.
·         "Čistka me s izopa, a ja ću biti čist: oprati me, i bit ću bjelji od snijega." ~ (Psalmi 51:7)
Smirna ~ (commiphora myrrha)
Smirnu ulje pomaže osoba odvaja od masovne svijesti uređaj. Društvene norme za ispuštanje osobe spontano
energije, opstruiraju radost što u tom trenutku. Proširena uporaba Smirnu ulja omogućuje osobi da razvije svoje norme vođeni Izvor.
Korištenje Smirnu pomaže kod pitanja povjerenja. Namjere zajedno s uljima 'nježne energije potiče gleda na svoje strahove koji je stvorio nepovjerenje, i omogućiti osobi da će priznati da njihov gubitak vjere. Nakon otpora je priznat, povjerenje u sebi može početi obnovu. Ograničavajući emocije izaziva vrlo gusta i umoran osjećaj. Ljudi vjeruju da je uskraćivanje srce
osjećaje ih štiti, ali to je samo postiže držeći ih u stanju odvojenosti i promiče čarolija iluzije. Te zanijekao emocije stvaraju zidovi oklop oko aure, koje blokiraju fizičko tijelo sposobnost da prima replenishing Pranić energije. Gusta zidove oko auru čine ga osjećati neugodno da se u tijelu. Smirnu energija stvara osjećaj zahvaćen štit ljubavi koja odražava sve štetne utjecaje i omogućuje srce ostati otvoren.
Masaža vrata s Smirnu nafte smanjiti potrebu za kontrolom i puštanje pitanja nije povjerljiv.
Smirnu seže barem 4.000 godina. Koristite ga kao meditational pomoć i prije nego što bilo ozdravljenja sjednici. Ona jača baze čakra. Smirnu je posebno vrijedna za ljude koji osjećaju "zaglavi" emocionalno ili duhovno, a želite krenuti naprijed u svom životu.
Smirne se koristi za održavanje i podršku stanja milosti. To je dobro za ljude koji se boje progovoriti o svojim osjećajima. Ulje stvara povjerenje i svijest. Ona se kreće tekućine pa je dobro za mršavljenje. Njegova centriranje svojstva čine ga izvrsnim udisanjem za prinudna eaters, djelomice i zato što ih povezuje sa stvarnim problemima i
ne dopustiti im da se sakriju iza njihove hrane.
Ovo ulje pomaže nam shvatiti da trebamo pustiti naše rane, oprostiti i krenuti naprijed. Energično to pomaže prevladavanju mučeničkom teret patnje i tuge. To je izvrsno ulje za iscjelitelj koji nosi bol onih koji radi na liječiti. Ovaj miris omogućava ostavljajući ići trebaju ustati za samo protiv nepravedne.
Smirnu ima sesquiterpene razinu od 62%.
·         Dobro za prinudna eaters.
·         Ona se kreće tekućine u tijelu.
·         U Bibliji, kada je Esther je u pripremi za brak, Aloe, Cassia, smirnu i sandalovine su uklopljena i masira se u svoje tijelo svaki dan za 30 dana prije ceremonije.
·         Smirnu je korišten u pokop i bio je visoko cijenjenih David i Solomon.
·         To je bio jedan od sastojaka posvećeno ulje za pomazanje.
·         "Ja sam namirisana moj krevet s smirne, i pomasti i cimet." ~ (Izreke 07:17)
MIRTE ~ (Myrtus communis)
Miris mirte omogućuje ulazak u čiste i apsolutne, gdje je ego nema ulaz, gdje je sve jedno i jedan postaje sve. Njegov duh je istina, oprost i božanske ljubavi koja obuhvaća sva živa bića. Mirta nafte balansira unutrašnje muške i ženske osobine i ostvaruje harmoniju rješavanjem unutarnjeg sukoba i konfuzije. U davna vremena, Myrtle stablo utjelovljena sumerskom Majka Neba, Marienna. Božica Afrodita je također zastupljena ova stabla. Mirta ulje pomaže nam razumjeti nepostojan prirodu materije. Nakon što smo ovo razumjeli, ne riješi sukob između duše i besmrtnosti osobnost nestrpljenje.
Ovo ulje je korisno s alergijama, jer nam pomaže steći uvid u nešto ili nekoga da smo nadraženu s.
Mirta je istraživao Dr. Penoel za normalizaciju hormonska nejednakosti štitnjače i jajnika. On balansira hipotireoza. To je također stimulans jetre, a može ispustiti gnjev.
·         Predstavlja Božanski ženski energije.
·         Mirta Stablo se odnosi na Majku Neba.
·         Puštanje bijes koji je zadržan u jetri.
·         Mirta grana još uvijek koristi Židovi za blagdan sjenica.
·         "Idi naprijed k brdu, i dohvatiti maslinovim grančicama, i borovih grana, i mirte grane, i palminih grana, a grane guste šume, da bi sjenice, kako je pisano." ~ (Nehemija 8:15)
ONYCHA ~ (Styrax benzoin)
Bez obzira što dotakne duh, duša mora biti dopušteno da govori, da bude u stanju prodrijeti u srž bića. To smola je nositelj energije i vatre sunca. Ona otvara srce i um za primanje darova koje su
odbijen. To omogućuje duh primiti od duše, u osjećaj, u znajući, u samo biće.
Onycha može biti put za razumijevanje, kada je sve konfuzije. To može pomoći u donošenje odluka sa srcem. To može pomoći vodič nas dom unutarnje svetište duše.
Onycha govori nam da ne odbaciti stvari koje su teško, ali čuti poruke duše i biti vođeni od strane njih. To nam daje mir i razumijevanje na putu do unutarnjeg prosvjetljenja. To je dobro ulje za duhovnu zaštitu.
Patricia Davis: "Ja koristiti Benzoin (onycha) za pomoć ljudima koji su tužni i usamljeni, depresivni ili anksiozni. Mi smo možda mogli vidjeti ovdje odjek je bivši koristiti za 'izgonim đavle ", za što su đavoli našeg vremena, ako ne kao psihološka stanja kao što su ovi."
Onycha je velik tješitelj i djeluje kao štit od vanjskih događaja i poremećaja. To je koristan za nadraženu živčani sustav i uravnotežuje hormonalni sustav.
·         Onycha je sastojak u posvećeno ulje za pomazanje
·         "I Jahve reče Mojsiju:" Uzmi tebi slatki začini, stacte, i onycha i galbanum, te slatki začini s čistoga tamjana. Svake bit će poput težine "~ (Izlazak 30:34)
Šaronski / Cistus ~ (Cistus ladanifer)
Ruža Sharon / Cistus se također naziva Rock Rose ili labdanum. To je miris proročanstva, vizije i sve goste za istinom. Ruža Sharon ne može dati odgovore, niti može govoriti, ali potiče vječnog znanja da je pravi za sva ljudska bića. Ruža Sharon donosi svijest o tome da univerzalni duh može biti glimpsed i apsorbira u našim se, iako potpuno stapanje s Bogom mora ostati samo izvan dosega dok smo ispuniti naše uloge ovdje na zemlji.
·         Dobro za auto-imun, koristite duž kralježnice.
·         Vizija Istine, unutarnje znanje.
·         Ova lijepa ruža je meka meda poput mirisa i može biti malo žbunast stablo zove ruža Sharon.
·         "Ja sam ruže Sharon, i đurđevak." ~ (Pjesma nad pjesmama 2:01)
Nard ~ (nardostachys jatamansi)
Poznat kao Jatamansi u Indiji. To je jedan od najboljih ulja za smirivanje živaca. To je uzemljenje i rješava out-of-stanje uma. To je nakon probavnih ulja u Indiji. (Jedna kap uzeti pred kraj obroka umiruje želudac.) Je stimulans za muški hormonalni sustav donosi hrabrosti i snage. To pomaže da se ljudi osjećaju u zadužen za njihove živote.
U pripremi za odlazak u duhu na nebo, nard nam omogućava da objave svoje strahove od nepoznatog i imati hrabrosti za korak naprijed. Nard pomaže pomiriti sve što se dogodilo da nas u ovom životu na zemlji, i da se mir s onima koji su nas povrijediti. To je miris praštanja. Njegova svrha je da se oslobađanje od prošlosti okova vlastite izrade, te da nemilosrdno vežu nas ponavljajući aktivnosti koje utječu na slobodu Duha.
·         Ovo je ulje koje je u tikvicu da Marija Magdeline razbio preko Isusa. Učenici nisu bili zadovoljni s njom akcije, kao što je ulje vrlo skupo. Isus im je rekao da je Marija bila u pravu i bio je samo u njezino djelovanje. Tu je spora kao da se zašto je to učinio, možda je to da ga pripremi za njegov dolazak smrti, kako bi mu oprostiti sve nepravedan što je učinio za njega, možda je to da će mu dati hrabrosti da se kompletan život koji znao je kraj.
·         Vrlo skupo ulje, nard je zapečaćena u alabaster kutije.
·         "I [Isus] se u Betaniji, u kući Šimuna gubavca, kad je sjedio za stolom, dođe žena s alabastra kutija pomasti nard, vrlo dragocjeno, a ona kočnica okvir, te je izli na njegov glava. "~ (Mark 14:03)
Duhovni pomazanja: 99 $ ~ lijepa, sveti sjednica pomazanje sa svih 12 ulja drevnog pisma (1,5 h sjednica)
Informacije o seskviterpena:
To sastavni spominje u mnogim od tih ulja je nešto što je pokazala da može proći krvi moždanu barijeru. Kada se to postiže kroz mirisni je prolazio kroz stanični zid otvrdne liječiti na staničnoj DNA razini.
Seskviterpena zapravo može zaobići i liječiti kroz de-programiranje za staničnu i / ili duhovne memorije.
Mnogi ulja držati konstitutivnih, monoterpenes. Ove ulja pomoći da ponovno program nakon de-programiranje je preuzeo mjesto. Citrus ulja, lavande, spoj "Dream Catcher" su ulja koja sadrže monoterpenes.
Kada osjetite potrebu da "get out of your mind", kako bismo mogli dotaknuti duhovnog područja, primjenjuju ulja na sljepoočnice i preko čela ide s lijeva na desno hrama.
Kada se priprema za sastanak i trebaju da se više mentalne, primjenjuju ulja u suprotnom smjeru, hramovi i preko čela ide iz hrama pravo na lijevoj strani.
Sljedeći resursi bili korišteni za prikupljanje ove informacije:
·         Bilješke od Young Living Razina II Obuka, Salt Lake City Utah, listopad 2000.
·         Vibracijskog iscjeljivanja, Deborah Eidson Frog doo, 2000.
·         Miomirisni Nebesa, Valerie Ann Worwood, New World Library 1999.
·         Suptilni Aromaterapija, Patricia Davis, Saffron Walden, 1991.
·         Ayurveda & Aromaterapija, dr. Miller Light, ND Lotus Press, 1995.
·         Posredovanja i Rituali Korištenje Aromaterapija, Gill Farrer dvorana, Sterling Publishing Co, 2001.
·         Aromaterapija za iscjeljenje duha, Gabriel Mojay, Healing Arts Press, 1997.
Informacije o seskviterpena & Monoterpenes (iz kemije eteričnih ulja Made Easy, David Stewart, PhD):
Postoje Oko 10.000 sorti seskviterpena u eteričnih ulja i često su vrste specifične. Oni su Oxygenating, raspoloženje uzdizanja i deprogram miswritten koda u DNA (podaci iz stanične memorije). Seskviterpena čine ga teško za stanice raka na surpvive zbog Oxygenating sposobnosti, podršku imunološkog sustava, jačanje prirodnu obranu tijela.
Monoterpenes su odgovorni za mnoge pogodnosti. Oni podržavaju i poboljšati terapijski talente drugih komponenti. Oni koordiniraju različitim ljekovitim sposobnosti mnogih pojedine sastavne dijelove i pomoći ugasiti potencijalno toksični učinci spojeva koji bi mogli, po sebi, biti štetno, pretvarajući ih umjesto toga, u pomagače u procesu ozdravljenja. Monoterpenes su balansiranje komponente ulja, organizatori i mirotvorci. "Blago mirotvorcima: oni će se zvati sinovima Božjim." (Matej 05:09). Procjenjuje se da ima 2.000 varieities od monoterpenes u eteričnih ulja. Monoterpenes su neprijateljski mikrobima i reprogramirati stanice sa tačnom DNK informacija. Monoterpene, Camphene, pronađen u Galbanum i Rose od Sharon, je virucidnog, može očistiti krvožilni sustav, kao i stanični receptor mjesta.
Meditira s eteričnim uljima
Meditacija nije isključivi prema bilo kojem određene kulture ili vjerskih / duhovnih skupina. Općenito govoreći, meditacija potiče osjećaj relaksacije vodi da bi netko postao osjetljiv na prosvjetljenje.
Budući da molitva je stanje govori da Boga ili Božansku, bilo naglas ili tiho, meditacija je stanje tiho i mirno slušajući čuti uvid, prosvjetljenje i osnaživanje iz našeg Božanskog Stvoritelja. Meditacija omogućuje nam da se opustite naš um, fokus na određene referentne točke i uzeti mini-odmor od stresa dana.
Wikipedija ulazak na meditaciju nudi neke dobre uvodne informacije o meditativnoj praksi različitih vjerskih i duhovnih skupina. Za dobar uvod u meditaciju, pokupite kopiju 8 minuta meditacije.
Pravilna uporaba eteričnih ulja za vrijeme meditacije može poboljšati iskustvo koje ste uzemljenje i promicanje osjećaj smirenosti. Eterična ulja kao što su vetiver, sandalovina, Atlas cedrovine, pačulija i su uzemljenje. Ostala ulja poput Clary kadulja, lavanda i rimska kamilica djeluju kao prirodni sedative i može poboljšati opušteno stanje meditacije. Ulja kao što su Helichrysum i tamjana, rekao je kako bi se poboljšala prosvjetljenje i duhovnu povezanost s božanskim. Pogledajte da Aroma web Eterična ulja za duhovnost članak za kategorizirana popis eteričnim uljima koja se mogu prilagoditi za svoje osobne prakse meditacije ili molitve.
Kad meditiramo, ja osobno radije koristite svijeću difuzora širiti moj odabranih meditacija eterično ulje pomiješati, ali i druge vrste difuzorima ili čak sobi magla se može koristiti. Pogledajte da Aroma Web Sve o difuzorima članak za informacije o raspoloživim vrstama difuzorima. Aroma Web Air osvježivač recept mogu se prilagoditi kako bi svoje osobne Meditacija Soba pljusak.
Koristite ispod difuzora mješavine kao početnu ideje za stvaranje vlastite osobna meditacija mješavine. Budite sigurni da ste razumjeli sigurnost i kontraindikacije za svako ulje koje koristite i da ste razumjeli kako pravilno koristiti svoj difuzora.
Uzemljenje Meditacija Diffuser mješavina
Kombinirajte jednakim omjerima od sljedećih eteričnih ulja u čistu staklenu bocu i difuzne kao što bi drugi eterično ulje mješavine:
·         Sandalovo drvo pačuli ili
·         Tamjan
·         Bergamot
Rasvijetliti Meditacija / Molitva Diffuser mješavina
Kombinirajte jednakim omjerima od sljedećih eteričnih ulja u čistu staklenu bocu i difuzne kao što bi drugi eterično ulje mješavine:
·         Tamjan
·         Helichrysum
Opuštajući Meditacija Diffuser mješavina
Kombinirajte sve ulja u čistu staklenu bocu i difuzne kao što bi drugi eterično ulje mješavine:
·         3 dijela Lavanda ili 2 dijela Clary kadulja
·         2 Dio Atlas cedrovine
·         1 dio Neroli ili Bergamot
Eterična ulja za meditaciju
Meditacija je drevni umjetnosti koja se proteže kroz mnoga stoljeća i kultura. U današnjem high-tech, zauzet svijet, meditacija je trenirao kako bi se isključili um, ostatak tijela, i hrane duh. Disanje je u samom središtu meditacije i također u središtu aromaterapije.
Tijekom meditacije, sljedeći eterična ulja mogu pomoći u stvaranju ozračja koje vodi miran opuštanja koje vam može pomoći da transcendira detalje dan-to-dan život, te transport na mjesto unutarnjeg mira.
Pačuli (Pogostemon cablin) vrlo je uzemljenje. Smatra se ulje mira. Sa svojim zemljani miris i sedativ svojstva, to može pomoći miran um tijekom meditacije. Pačuli je prvobitan miris je uzbudljivo i pomaže da rastjera tjeskobu o seksu, često se koristi kao afrodizijak. Također je smirujuća i može pomoći u re-balans u tijelu kad stres je izazvao živčani iscrpljenosti. Ona ima antibakterijsko, antivirusno, anti-upalne, antiseptički svojstva i da čine dobro za uporabu u njegu kože. Pačuli se može koristiti kao inhalacijske s diffusor ili na koži s prijevoznika.
Cedrovine (Cedrus atlantica), sa svojim slatkim, drvenastog-balsamico, malo camphorous miris, pomaže fokusirati um i osloboditi tjeskobe, nervnu napetost i stres. To je podiže, jačanje, utješne, i uzemljenje, a to pomaže stvoriti ravnotežu. Sa svakim dahom, cedrovine je antiseptička svojstva štite pluća protiv respiratornih infekcija. To je mucolytic (razgrađuje sluz), što ga čini odličan tretman za catarrhal uvjetima, osobito kronični bronhitis.
Parni-destilirana korijena vetivera (Vetiveria zizanioides) su konzervativna i pomažu nam da ponovno našim korijenima. Aroma potiče osjećaj unutarnje snage i zaštite te je stoga uzemljenje i hranjiva. Nazadnjački-zemlja miris vetiver uglavnom se koristi kao baza na umu kada miješanje eteričnih ulja. To mješavine dobro s uljima kao što su Clary kadulja, jasmin, lavanda, pačuli, i ruže. Vetiver je antiseptik, antispasmodic, sedativ za živčani sustav, stimulans za krvožilni sustav, te tonik koji se može koristiti za uvjete kao što su artritis, mišićni bolovi, reumatizam, uganuća, ukočenost, depresija, nesanica, napetost, i stres. Također se može koristiti za kožu uvjetima kao što su akne, posjekotina, masnu kožu, i rana. Vetiver se može koristiti kao inhalacijske, s diffusor, ili na koži kada pomiješana s nosioca ulje.
Indijski nard (Nardostachys jatamansi) ima miris koji je topao, zemljani, tresetni, gorka, i drvenaste. To je native na Himalaje, a također je poznat kao "Nard." To je jedna od najstarijih aromata, koji se smatra skupocjen za rani egipatski, hebrejski, hindu i civilizacije za ritualne i medicinske svrhe. Marija Magdalena je rekao da su pomaza noge Isusove s ovim uljem prije Posljednje večere. U 1652 travar Nicholas Culpeper napisao da nard "blagodatima mozak" i pomaže "strasti i swooning srca." Nard je u istoj obitelji kao biljka odoljen i dionice intenzivan, opor miris njegove sestre korijena.
Sandalovina (Santalum album) eterično ulje je brzo postaje rijetka, ona će biti sve teže pronaći pravi stvar zbog godina neodrživ nad-žetvu prakse. Ako već imate neke od ovih slatkih drvenastih ulja, držati ga za crkvenu upotrebu, kao što su meditacije. To je opuštajuća i meditativan ulja sa senzualnim svojstva, umirujuće i umirujuce za tijelo i um. Sandalovina potiče osjećaj blagostanja i tradicionalno koriste kao tamjana i parfema.
Tamjan smole (Boswellia carterii) pomagala u meditaciji, utvrđivati ​​i quieting uma. To je izvrsno ulje koristiti za dišnih uvjetima. Tamjan podiže raspoloženje, potiče osjećaj dobrobiti, proizvodi heightened svijesti duhovnih mirno, smanjuje napetost, i daje snagu.
Om Diffuser Blend
6 kapi naranče (Citrus sinensis)
2 kapi bergamot (Citrus bergamia)
2 kapi pačuli (Pogostemon cablin)
Dodaj u aromaterapija diffuser prije početka meditacije praksi.
Balansiranje Meditacija Blend
10 kapi tamjana (Boswellia carterii)
10 kapi mandarine (Citrus reticulata)
20 kapi cedrovine (Cedrus atlantica)
5 kapi ružinog drveta (Aniba rosaeodora)
2 kapi vetivera (Vetiveria zizanioides)
Dodaj u aromaterapija diffuser prije početka meditacije praksi.
Space Čišćenje pljusak
30 kapi cedrovine (Cedrus atlantica)
Dodaj u 60 mL spritzer bocu destilirane vode. Dobro protresti prije upotrebe.
Eterična ulja za čišćenje, pročistiti i Combat negativnost
U svakodnevnom životu, negativne energije i utjecaje nas okružuju sve na mnogim razinama:
Nepažljiv vozač …
Kupci Rude …
Glasno Susjedi …
Obmanjuje članovi obitelji …
Prijatelji agresivan …
Neznanje … Nestrpljivost … fanatizam … … Mržnja manipulacija … Sebičnost …
Tu su i toliko lijepe događaje u svakodnevnom životu doživjeti i uživati, ali to može postati izazov uočiti i cijeniti radosti u životu kada negativne utjecaje stalno bombardirati nas i ocijedite.
Iako se ne može vidjeti, on je vjerovao da negativna energija može izgraditi u prostoru, ako to nije riješen. Naše domove, urede i vozila mogu pohraniti te negativne energije i utječu na naše izglede i odnose. Katolici, Indijanci i sušenje su među onima koji su rituali korištenje aromata u okviru svoje prakse da blagoslovi i osloboditi negativnosti iz domova i prostora. Pregled web-a Native American razmazivanje Rituals članku za više informacija o Native American rituala koje možete prilagoditi Vašim potrebama.
Eterična ulja imaju potencijal podići naš duh, pročistiti okoliša i borbe protiv negativnosti koje smo iskustvo dnevno. Ja koristiti eterična ulja rutinski da mi pomogne da ostane utemeljena i usmjerena na pozitivne i da se pokorite mojim okruženje pozitivno energiju i ugodan. Bez obzira na vaše duhovnu pozadinu, također možete inkorporirati eteričnih ulja u svoju rutinu kako bi unaprijedili Vaše okruženje i duhovne dobrobiti.
U nastavku popisu se nalaze eterična ulja se zna da očiste / pročistiti zrak i borba protiv negativnosti. Uključite tih ulja unutar difuzora i osvježivač mješavine za pomoć držati tvoj okruženju u kojem nema negativnosti.
Budite sigurni da ste saznali o svakom ulju koje namjeravate koristiti razumjeti i upozorenja, odnosno kontraindikacije povezane s uljem.
·         Atlas Cedar-drva
·         Čempres
·         Zajednička / dalmatinska kadulja
·         Blagovanj
·         Borovica
·         Limun
·         Vapno
·         Mira
·         Nana
·         Zelena metvica
·         Virginian cedrovinu
Protjerati negativni: Kako njegovati pozitivnosti s eteričnim uljima
Negativnost je svuda oko nas. Vjerovali ili ne, čak i glup ili gruba rijec bačena na nas je ogroman negativan utjecaj na naš život. Ova negativnost pasmina više negativnosti, što je rezultiralo uništenjem okoliša koji je lišen bilo živo ili inspirativna. Mi smo dobili u monotone rutine, žali na stvari i monolog o našoj sadašnje stanje. Iznad svega, mi gube interes za život i povući se raditi stvari koje bismo trebali biti postižu s osjećajem podvig. Za borbu protiv negativnosti često ne zahtijevaju samo promjenu uma, ali promjene u okoliš. To ne znači da trebamo odmor u egzotičnom otoku kako bi dobili prijetnju određen našeg života. Dovoljno je ako smo prepoznati i uživati ​​u ono što je pozitivno o stvarima i situacijama koje nas okružuju. Eterična ulja mogu nam pomoći da to učiniti s nekim jakim, duhovno i tišina-inducing aromaterapija tretmane.
Kako otjerati negativne: Izrežite sranje od negativnosti koje vas okružuje. To može biti ljudi, stvari, odnose, radna mjesta, financijske sporazume ili naporna fizička navika. Ako imate odbojnost prema nešto, shvatite da postoji je u osnovi nešto nije u redu o tome stvar ili osoba. Analizirajte svoju situaciju i donositi odluke. Pokušajte kultiviranje pozitivan pristup za svoj život. Ako ste u mogućnosti to donijeti u pozitivnost, ići duboko u situaciju i iskopati negative. To može značiti odlazak u meditativno ili mentalnog čišćenja države. Eterična ulja mogu pomoći da to učiniti putem njihove arome. Oni mogu podići vaš duh i uliti pozitivu u svoj život.
Eterična ulja su općenito aromatičnim. Oni rade, jer povezati izravno na limbu sustav mozga, za razliku od drugih lijekova ili droga koje treba otopiti u krvi stream za proizvodnju reakcija / odgovor. Budući da limbički sustav je jedan od najučinkovitijih i najstarijih sustava u tijelu, ima direktnu kontrolu nad svim najvažnijim sustavima, uključujući i srce, probavni sustav i ostale dijelove tijela. Eterična ulja rad podiže duh, očisti svoju neposrednu okolinu, a time i borbi protiv negativnosti u naš život.
Eterična ulja za borbu protiv negativnosti: Nekoliko civilizacija koristi eterična ulja za protjerivanje negativnosti u životu. Jedan od primarnih razloga za korištenje aromatičnih ulja u kršćanstvu, Indijanci i hinduističkog ili perzijska tradicija je da se ukine sabotira utjecajima. Ispod popisa ulja su pomogli ukloniti negativnost iz antičkog doba i može učiniti isto s tobom previše: Atlas Cedar-drvo, čempres, Common kadulje, izopa, limun, borovica, vapna, smirnu, paprena metvica, konjski bosiljak i Virginian cedrovinu . Možete koristiti te ulja u osvježivači zraka, ili difuzorima ili ih čak koristiti kao kupka ulja u svoju dnevnu rutinu. Dodavanje ih na svoju dnevnu rutinu pomaže odmah borbi protiv bilo kakvih negativnih utjecaja u svom životu.
Aura Čišćenje – Kako očistiti vašu auru i osloboditi negativnost
Aura je čišćenje oblik duhovnog iscjeljivanja da pomogne izliječiti, očistiti i popravak oštećenih, dosadan i clouded aure. Aura je svijetao energetsko polje koje okružuje sva živa bića. Idealno aura bi trebao biti jasan, svijetao, svijetleći – uz jarke boje!
No, aura može postati zaražen s tamne sjene ili oblaka koji privlače neželjene negativne energije. Ovaj zaražen aura može ostaviti osjećaj bolestan, umoran, dolje, neuravnotežen i depresivno. Što je još gore, ona može privući više negativne energije, i ne privlače pozitivne energije. Ovaj začarani krug može dovesti do više izazova i poteškoća biti privučeni prema vama.
Ponekad poznat kao Aura lecenje, Aura čišćenje može borbene negativne energije i pomoći očistiti, ukrasiti i liječiti auru.
Čišćenje aure se može obaviti na različite načine. Većina se može učiniti po sebi, ali profesionalni Psyche i energetsku iscjelitelja možda trebati pitao za pomoć tvrdoglav negativne energije koje su zatupljujuće auru.
Aura za čišćenje s kaduljom
Kadulja je tradicionalno bio korišten tijekom mnogih stoljeća da otklonimo negativne energije. Samo zapaljena mali list kadulje u metal jelo. Udisati dim koji se emitira kroz nos i usta, držeći ga za oko 10-30 sekundi.
Druga metoda za čišćenje aure korištenja kadulje u obliku lit mrlja štap. Strujanje dima oko vaše tijelo od glave do pete.
Aura za čišćenje s kristalima
Kristali sadrže jake vibracijsku energiju te su korišteni za tisuća od godina za ozdravljenje.
Dok je ležao, mjesto s kristalno čistim Quartz na obrva čakra, samo između očiju. Opustite se, razmišljati i zamišljati bijele ozdravljenja svjetlu koje isijava iz kristala i kupanje vaše cijelo tijelo u liječenju bijelo svjetlo.
Druga metoda koristi moć kristala za čišćenje aure je napraviti kristalno ulio vodu. Možete sprej tekućine oko vašeg tijela kao finu maglicu u raspršivač očistiti vašu auru. Možete koristiti onoliko kristala kao što želite stvoriti ovaj tekućine. Kristali kao Clear Quartz, Rose Kvarc i kamen može se koristiti. Mjesto kristala u bocu koja sadrži izvorsku vodu. Stavite bocu izvan preko noći pod Mjesec. Sljedeći dan, korištenje kristala prožet vodom kao sprej ili raspršivač. Poprskajte sve oko svoje tijelo od glave do pete.
Aura za čišćenje s cvijećem
Također možete koristiti latice cvijeća, cvjeta i cvjetovi za stvaranje raspršivač sprej za čišćenje aure. Na isti način kao i pomoću kristala možete koristiti mirisno cvijeće, kao što su orlovi nokti, jasmin, ruža, cvijet naranče i badema cvijet i staviti ih u izvorsku vodu preko noći.
Možete kombinirati cvijeće s kristalima za dodatnu snagu i potenciju. Opet, koristite vodu cvijet kao sprej ili raspršivač. Poprskajte sve oko svoje tijelo od glave do pete.
Aura za čišćenje s eteričnim uljem
Eterična ulja, bilo pojedinačno ili u kombinaciji, napraviti odličan za čišćenje aure. Eterična ulja poput smreka, cimeta, čempresa, i Diktamos se može koristiti. Jednostavno koristite nekoliko kapi na prst savjete i primjenjuju se na stražnji dio vrata, zapešća i svoj unutarnji gležanj. Udisati ostatak eteričnog ulja iz svoje prste i disati duboko.
Također možete koristiti eterična ulja u plamenik i udišite miris.
Aura čišćenje s elementima
Harnessing moć prirodnih elemenata je možda jedna od najdjelotvornijih oblika čišćenja aure.
Element zrak se može koristiti od strane stoji protiv jakog vjetra. Snaga vjetra i element zraka pomaže otpuštanje neželjenih energija i aura je prirodni čistač. Mora breezes su osobito dobri jer sadrže minerale i prskanjem mora.
Element vode je, naravno, očito auru sredstvo za čišćenje. Kupati se u ocean ili more, jezera, rijeke ili potoka.
Get spojeni na element zemlje koje grljenje zrele i duboko ukorijenjena stablo.
Element vatre može biti upregnuti da se očisti aure u obliku snažne sunčeve svjetlosti. Budite oprezni kako bi izbjegli opekline.
Aromaterapija je posebno delotvorna u suočavanju sa stresom, depresijom i sa stresom povezanih poremećaja. "Depresija" je termin koji obuhvata širok spektar psihičkih problema sa simptomima koji, zauzvrat, mogu dovesti do ozbiljnijih bolesti. Aromaterapija, u pomaganju da se pacijenti opuste i smanji stres, zapravo može pomoći da se spreče takvi uslovi. Depresiji srodni poremećaji, kao što su probavni problemi, stres i drugi psihičkih problemi, mogu se lečiti aromaterapijom. Kao što se depresija smanjuje, tu je i odgovarajući napredak u formuli sna i nivou energije.
Aromaterapija je alternativni tretman, koji koristi visoko koncentrisana eterična ulja koja su ekstrakti biljaka, za lečenje simptoma i pomoć u procesu ozdravljenja.
Aromaterapija može pomoći u blagim oblicima depresije. Može da smanji mentalni umor i da pomogne u procesu spavanja. Eterična ulja mogu da olakšaju i poprave raspoloženje. Samo pravi sastav primenjen u masažama, kupkama, distributeri i parfemi mogu svi biti korisna u takvim trenucima. Međutim, ako ste vi ili neko koga poznajete jako deprimirani, neophodne su vam dodatna podrška i terapija. Aromaterapija je delotvorna kada se koristi kao dodatna terapija i pomaže pri drugim terapijama.
Postoji vrlo malo dokaza za sve tvrdnje u vezi aromatherapists raznih ljekovitih svojstava ulja. Korištenja aromaterapije može se vidjeti kao dio načina života izbor – stil života koji omogućava užitak zbog trenutak užitka je ozdravljenja.
Kako liječiti depresiju s aromaterapijom?
Studije sa moždanih valova frekvencije pokazala je da miris lavande povećava alfa valove u stražnjem dijelu glave, koje su povezane s opuštanje. Miris jasmina se povećava beta valovi u prednjem dijelu glave, koje su povezane s više upozorenja države.
Aromaterapija i depresija
Kemijska / hormonska neravnoteža i situacijske aktivira dva su glavna uzroka za depresiju. Situacijska alergene koji mogu uzrokovati depresije uključuju sljedeće:
·         Smrt voljene osobe
·         Razvod / Raspad
·         Zdravstvenim pitanjima
·         Fizička ili verbalno zlostavljanje
·         Gubitak posla ili nezaposlenosti
·         Stresan posao ili karijera
·         Financijskim poteškoćama
·         Povlačenje
·         Moving
·         Major promijeniti stil života
·         Usamljenost
·         Pritisak iz voljenima
Depresija, za neke osobe, je samo privremeno i za druge, može biti stalna borba. Imajte na umu kada ste pročitali ovaj članak da nisam medicinski ili psihijatrijski praktičar. Ovaj članak nema namjeru ponuditi dijagnozu ili medicinske prijedloge. Ako smatrate da ste pate od depresije, trebali biste se konzultirati s kvalificiranim liječnikom ili psihijatrijskih stručnjaka koji vam mogu pomoći ispravno. Ako ste zainteresirani za prirodnu plan liječenja za depresiju, razmislite o sastanku s renomiranim naturopathic liječnik u vašem području. Ako se odlučite slijediti bilo koji ideja prikazati u okviru ovog članka, biti sigurni da ste ih prvi put razgovarati sa svojim liječnikom ili savjetnika.
Aromaterapija je komplementarna zdravlje modalitet. Sigurno korištenje eteričnih ulja u praksi holističke aromaterapije može pomoći poboljšati vaš cjelokupni emocionalne Outlook i nadopunjuju druge tradicionalne i alternativne modalitete koji su namijenjeni za borbu protiv depresije. Aromaterapija, međutim, ne treba gledati kao na lijek za depresiju.
Aromaterapija i depresija
Borba protiv depresije s mirisima? Da, aromaterapija za depresiju je vrlo ugodan način depresije samopomoći. Nekoliko aromatičnih ulja imaju snagu podići vaše raspoloženje i korisni su prirodne lijekove za depresiju (blage depresije), ali pažljivo odabrati.
Aromaterapija za depresiju s razdražljivost i nesanica
Neki od antidepresiva ulja smiruje, opuštanje i spavanje provocira – oni su odličan izbor za osobe s deprimiran razdražljivost, ljutnja, nemir i poteškoće spavanje. Najbolji za uzrujan depresije. Velika pomoć za ljutnju i depresiju.
Antidepresiv i sedativ eteričnih ulja su: Kamilica, Clary kadulja, lavanda, sandalovina i ylang-ylang. Koristite ih ako osjećate nemirno, razdražljivo, imaju depresije i nesanice.
Aromaterapija za depresiju: ​​Clary kadulja
Clary kadulja (Salvia sclarea): biljka je native u Italiji, Siriji i južnoj Francuskoj, ali će rasti gdje god je suho tlo dovoljno. Eterično ulje Clary kadulja ima predivno orašasti miris, pa to se zove muškat kadulja u Njemačkoj. Učinak Clary je opisan kao "euforiju", iako ne svi iskustava, kao pojačani države. Većina će jednostavno postati vrlo opušteno i mirno. To je snažan mišić labavost, korisna u sve vrste stresa i napetosti. Clary kadulja je nevjerojatna prirodni lijek za depresiju i anksioznost, emocionalna napetost. Clary je najvrjedniji prirodni lijek za depresiju u području stres-bolesti povezanih s depresijom i situacijska.
Ne smije se miješati sa zajedničkim kadulje (Salvia officinalis), koji se ne mogu koristiti u aromaterapiji.
Aromaterapija za depresiju: ​​Ylang-ylang
Ylang-ylang (Cananga odorata): mala tropska stabla raste na Filipinima, Java, Sumatra, Madagaskar i daje eteričnih ulja poznata kao Ylang-ylang, što znači "cvijet cvijet". Miris je izuzetno teška i slatka i pomaže usporiti prevelika ili ljuti ljudi.
Djeluje opuštajuće i smirujuće je super alternativne medicine za ljutnju i depresiju. Ylang-ylang je prirodni antidepresiv, afrodizijak i sedativ eteričnih ulja. To je odličan za depresiju i nesanicu. Ne overuse jer to može izazvati mučninu i / ili glavobolja.
Aromaterapija za depresiju s apatija i pospanost
Mnogi depresivni ljudi se osjećaju umorno, letargičan i mogao zaspati u bilo koje vrijeme. Oni trebaju tretmani za depresiju s raspoloženjem brightening mirisima bez smirujući učinak.
Antidepresivni ulja bez sedativni učinak: bergamot, Geranium i Rose. Oni pomažu da podigne raspoloženje bez smiruje.
Aromaterapija za depresiju: ​​Bergamot
Bergamot (Citrus bergamia): Bergamot stablo uzima svoje ime od gradića Bergamu u sjevernoj Italiji, oko koje je prvotno uzgaja. Plod je kao minijaturni naranče i ulje se dobiva jednostavnim pritiskom od kora od voća. To je predivno svježe, citrussy miris, što je gotovo univerzalno volio i jednako je prihvatljivo za muškarce i žene.
Bergamot ulje podiže duh gore, ublažava napetost relativno je opuštanje tako, to je dobra alternativa za liječenje depresije. To je velika pomoć s depresijom.
Bergamot je photosensitiser držati izvan sunce ako koristite aktualnu Bergamot pripreme. Nikada nemojte koristiti nerazrijeđena na suncu izloženim dijelovima kože, kao što je prilično strog spaljivanja može dovesti.
Aromaterapija za depresiju: ​​Rose
Ruža (Rosa damascena Rosa centifolia i): ruža je bila vjerojatno prvi cvijet iz kojeg se eterično ulje destilirana, u 10. stoljeću Perzije. Ruža je tradicionalno naziva "Queen of Flowers", a ulje u aromaterapiji Rose je često misli kao kraljica među eteričnim uljima.
Najvažniji su učinci na mentalno-emocionalnoj razini, to je nježan, ali moćan prirodni antidepresiv, afrodizijak i živčani tonik. To je osobito korisno u žensku emocionalnih poremećaja, kao i postporođajne depresije, tuge i boli uzrokovane pobačaj ili raspada veze. Rose pomaže prevladavanje depresije kod žena s reaktivne depresije. Pročitajte više o nakon par-tum depresije … i reaktivne depresije …
Aromaterapija za depresiju i anksioznost, paniku
Često anksioznosti ili čak i panike povezani s depresijom: Neroli i Jasmin su najbolji izbor. Oboje su u stanju povećati samopouzdanje i samopoštovanje u vjerojatnost prevladavanja teškim okolnostima. Oni su izvrsni prirodne lijekove za depresiju i anksioznost. Pročitajte više o anksioznosti i depresije …
Aromaterapija za depresiju: ​​Neroli
Neroli (Citrus aurantium): Ulje Neroli je dobiven od cvjetova gorke naranče i uzima svoje ime od talijanskih princeza koji su ga koristili kao svoj omiljeni parfem. Miris je gorko-slatko prirodu i učinak je antidepresiv, afrodizijak, nježna sedativ i anksioznosti djeluju umirujuće. To je osobito vrijedan prirodni lijek za stanja anksioznosti bilo koje vrste podrijetla.
Neroli ima moć da se smanji anksioznost prije stresnog događaja, a za liječenje dugotrajno anksioznost stanja ili anksioznost napada. To je nevjerojatna tjeskoba pomoći. To je također vrijedna za depresije i nesanice, osobito kada se nesanica proizlazi iz tjeskobe, promicanje dubok i miran san.
To je prirodni lijek za depresiju, strah, šok i ima moć da poboljšate samopouzdanje. Neroli je sigurno korištenje tijekom trudnoće kao ulje za masažu ili krema kako bi se spriječilo strijama i za liječenje depresije u trudnoći. Pročitajte više o depresiji i trudnoći …
Neroli posebno je cijenjen za liječenje depresije menopauza i starijih osoba depresije. Pročitajte više o menopauzi i depresiji …
Aromaterapija depresije: Jasmine
Jasmine (Jasmineum grandiflorum): Gdje ruža se često smatra "Kraljica ulja", Jasmine se smatra "King". Ulje ekstrakt cvijeta ima dosta muški prirode, njegov miris je teška, gotovo poput životinja i dugotrajan.
To je opuštajući, emocionalno zatopljenja, podiže karakter, je snažan prirodni antidepresiv poticanja prirode, što ga čini jednim od najboljih ulja za pomoć letargije i apatije.
Jasmin je dobar izbor i dobre alternativne medicine za depresiju za svaku osobu koja l acks povjerenje i nalazi se u stanju emocionalne neravnoteže. Jasmin je korisno za situacijske depresije kao dobro.
To je nevjerojatna poticajno depresije izliječiti, može potaknuti samopoštovanje i samopouzdanje.