MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Monday, January 29, 2018

MANIFESTUJTE VAŠE MISLI U REALNOST



                   Dakle, ključ je da zađete što dublje u sebe i shvatite jedno: a to je da smo  mi, svi drugi i ceo svemir jedno... to se može ostvariti ako se fokusirate na istinsko Ja, koje je večno i koje uvek jeste. To je ključ ogromne moći. Naše pravo Ja je mnogo moćnije i veće od linearnog dela koji nas definiše i čini. Naša podsvest stvara realnosti našeg života, koje percipira naša linearna svesnost. Podsvesni um je ono što čovek jeste, dok je svesni um ono što čovek zna, odnosno misli da jeste. Raj se nalazi unutar svakog čoveka, a ne izvan. Rajsko kraljevstvo nalazi se unutar područja dubokog podsvesnog. Raj se nalazi unutar, a ne izvan... vi imate krajnju moć. Moć božanskog, moć da energizujete i manifestujete misli u realnost. Samo ste vi oni, koji mogu da promene vas. Niko drugi to ne može, niti će to neko učiniti za vas. Može da pokuša, ali jedino vi to možete. Ono što neko drugi može da učini za vas je da vam pokaže put, da vam da poruku, ali od vas zavisi da li ćete da krenete tim smerom i to poslušate. Poruka je suština. Onaj koji poručuje je nebitan.
                   Misli koje imamo definišu vrstu svemira koju iskušavamo, između bezbrojnih mogućih budućnosti koje se nalaze u večnom kvantnom polju. Putem naših misli utičemo ne samo na rad i koordinaciju ćelija, na naše fizičko zdravlje, već i na kompletnu realnost koju proživljavamo, uključujući i misli drugih ljudi... Svaki čovek u sebi nosi podsvesno kraljevstvo koje je povezano sa kolektivnom podsvešću svih kreacija. Svi smo mi delovi podsvesnog sveta koji čini mnogo više od regulacije bioloških procesa, ono projektuje kompletnu realnost koju iskušavamo.
                   Verovatno su vam ovo interesantne postavke, ali vas sigurno interesuje što vi, kao individua možete da uradite kako biste kreirali svoju realnost. Sada ću ponoviti već ranije rečeno, jer je od najveće važnosti:
                   Najviši deo vas, vaša unutrašnja, najdublje podsvesno jezgro stvara, projektuje i manifestuje vašu realnost na temelju misli koje imate o sebi, drugima, životu i svetu uopšte. Što ste bliži (svesni ) tom jezgru, to će ono sve više davati pažnju vašim svesnim mislima i manifestovati ih kao realnost. Što ste bliži tom jezgru, to će se one brže i moćnije manifestovati. Ovo je osnovno pravilo svake svesnosti. Što je svesnost vaših dubljih nivoa veća, to ćete više pažnje prema vašim unutrašnjim željama i verovanjima dobiti od kosmičke inteligencije, koja se nalazi duboko u vašem podsvesnom kraljevstvu. Ta kosmička inteligencija, ta sila definiše realnost koja povezuje sve i svakoga i kreira sve za svakoga. Stvarna moć uvek dolazi  iznutra, nikada spolja, jer to je moć polja, moć krajnjeg kreatora realnosti, krajnje energije svemira. Što dublje zađete u sebe istražujući svoje unutrašnje kraljevstvo, to bliže dolazite do polja Sile i božanske svesnosti. Što idete dublje, to više usmeravate pažnju na svoje svesne misli, te sve više počinjete da svesno preoblikujete realnost. Dakle, ključ je u tome da postanete svesniji svog unutrašnjeg kraljevstva, sile Polja i činjenice da smo svi mi, sva živa bića i svemir jedno. Jedini način je da ostvarite fokus na vaše unutrašnje kraljevstvo, na svoje najdublje podsvesno jezgro, Veliko Ja. To je ključ krajnje moći, ključ da utičete na realnost. Ta moć je, ujedno i pravo koje svaki čovek dobija rođenjem.

                   Ako želite da manifestujete nešto, stvoriti ili utičete, bitno je da razumete odnos između misli i energije. Kad god se misao i energija spoje, one tog trenutka stvaraju. Morate zato da naučite da kontrolišete svoje misli i uvećavate svoju energiju. Kao što je ranije napisano, što dublje uđete u svoj unutrašnji um, to su vaše misli moćnije, te je njihova manifestacija trenutnija i celovitija. Svaku misao koju izložite na dubljim nivoima uma ( alfa, theta, delta), postaju «vaše» misli i vrlo često su energizovane osećanjima i emocijama koje deluju mnogo intenzivnije na tim nivoima.

No comments:

Post a Comment