MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Friday, December 22, 2017

Verujte u sebe!




Koliko puta svakodnevno čujete glasove sitnih, nemoćnih ljudi koji vam nameću svoje mišljenje, a vi ne možete ili nemate snage da se oduprete tim pritiscima? Da li mislite da su u pravu? Da li mogu da utiču na vas? O tome vi odlučujete. Ako sebi postavite ciljeve koje treba ostvariti, postoji veoma mala verovatnoća da ih ostvarite ako ne verujete u sebe. Okrenuti ste ka drugima. Promenite to! Oslonite se na svoje mogućnosti i na svoje ja! Ne dozvolite da vam drugi kreiraju život!
Svaka individua na ovom svetu ima MOĆ. Da, dobro ste čuli, MOĆ. To je ta reč koja menja svet na bolje. Imati unutrašnju moć znači:
  • osloboditi se svih negativnih uticaja
  • pobediti sebe i voleti sebe
  • pobediti bolesti (fizičke i psihičke)
  • boriti se za sebe i protiv drugih
Ukratko, život nije bajka. Nailazimo na raznorazne prepreke koje neke lakše, a neke teže preskočimo…ali uvek preskočimo! To je bitno:nastaviti dalje i pored svih nedaća oko vas. Treba posmatrati stvarnost na jedan lepši način,izbaciti nepotrebne ljude iz našeg života, baciti niz reku sve negativne i loše misli da se nikad ne vrate. Na taj način stičemo samopouzdanje, a samopouzdanje je ključ uspeha koji otvara i gvozdena vrata. Taj ključ treba čuvati na poverljivom mestu,da ostane tajna. Ako ga izgubite, nemojte da očajavate. Imaćete ih na pretek,bolje i lepše, ali svaki taj ključ, otvara samo vaša vrata uspeha, ničija druga.

No comments:

Post a Comment