MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Wednesday, December 20, 2017

Postupak rada s Anđelima Karme (1. Stupanj)

1. Nakon što se opustimo uz molitvu, meditaciju i/ili Reiki, zamolimo razgovor s Anđelima Karme. Oni tad dođu i mi ih osjetimo ili "vidimo" u umu.
2. Zamolimo ih za otpust, razrješenje ili iscjeljenje problema na kojem želimo raditi,
3. Dobivamo od njih "da" ili "ne" kao odgovor.
4. Ako je odgovor "da", zamolimo ih:
"Molim iscjeljenje kroz sve razine, kroz sva svoja energetska tijela i sve čakre,
Molim iscjeljenje kroz sve živote uključujući i sadašnji život;
Molim vas, iscijelite svu štetu koja je nastala kroz taj problem,
I molim da se iscjeljenje ostvari u mom životu SADA i da bude permanentno.
Hvala!"
Ako osjetimo ugodu ili potvrdu da su prihvatili našu molbu, postupak je završen i mi možemo prijeći na naš slijedeći problem po proceduri od točke 2, pa dalje. I to je to. Jednostavno, zar ne? Dok čekamo na osjećaj ugode, možemo osjetiti kako nam tijelom kruži energija, jer oni odmah izvlače blokove i transformiraju energiju. Ostatak rada oni vrše na nama u narednom razdoblju.
5. Ako odgovore s "ne", trebamo ih upitati što još trebamo naučiti da bi se problem iscijelio i pričekati na odgovor kojeg ćemo dobiti u umu. Ako nam njihov odgovor nije jasan, trebamo ih zamoliti da nam pojasne i iscijele ono što sprečava glavni problem. Ako i dalje odgovaraju s "ne", molimo a daljnje savjete, sve dok ne očistimo sve blokade koje smetaju realizaciji.
6. Pitanja treba jasno i jednostavno precizirati, a možemo ih zvati i tražiti za iscjeljenje onoliko često koliko želimo ili osjećamo potrebu.
7. S Anđelima Karme se nikad ne trebamo prepirati, treba ih poštovati i zahvaliti im se.
8. Možemo ih pitati za savjete, vodstvo i usmjerenje u životu. Tu su da nam pomognu, da pomognu planeti Zemlji. A zato smo i mi ovdje. 
Naša planeta Zemlja se momentalno nalazi u velikoj patnji. Ne postoji živo biće koje ne osjeća tu patnju. Ako želimo da naš život dobije smisao, ako želimo napredovati, ne bismo smjeli izgubiti više ni jedan jedini dan: treba liječiti sebe i ovaj svijet. Svaki put kad otpustimo neki od svojih blokova, pomažemo Majci Zemlji koja nas preklinje za to. Svaki put kad nesebično pomognemo svome bližnjem da i on to učini, bivamo mnogostruko nagrađeni. Pomažemo djeci svijeta koja zaslužuju sretan i dostojanstven život. Svjesno ubrzavajući vlastitu evoluciju, pomažemo prirodi, životinjama i biljkama. Time se sve više približavamo svome Izvoru i bivamo sve sretniji i ispunjeniji.
Nismo se rodili da bi živjeli svoje sebične interese - to je iluzija. Rodili smo se da širimo Kristovu svijest - sada i ovdje, dakle da živimo za druge, i da to uporno i strpljivo radimo opraštajući, suosjećajući i šireći svjetlost drugim živim bićima.
Zahvaljujem Sai Babi, Kristu Maitreyi i svim članovima Duhovne hijerarhije koji su me odveli do Algoritma i knjige o Anđelima karme Diane Stein kojoj također beskrajno hvala na svemu što mi daje.
Zahvaljujem se Anđelima Karme.
Zahvaljujem se svima s kojima sam radila, radim i raditi ću, jer kad služim drugome, tada živim.
Zahvaljujem svima koji također rade za dobrobit svijeta.
Zahvaljujem Majci Zemlji na daru života i svemu što postoji u ovom beskonačnom Univerzumu.

No comments:

Post a Comment