MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Wednesday, December 20, 2017

Glavne kategorije karmičkog iscjeljivanja:


1. Odnosi s drugim ljudima. Jako je bitno da dovedemo u red SVE svoje odnose s drugima (i prošle i sadašnje i buduće). Najbolje je početi s iscjeljenjem odnosa s ocem i majkom.
2. Iscjeljivanje fizičkih i psihičkih bolesti. Možemo iscjeljivati i one koje još nemamo, a bojimo se da ćemo ih dobiti, pa su prema tome dio našeg DNK koda, koji anđeli iscjeljuju. Nemojte se ustručavati tražiti iscjeljenje i za ono što se bojite da je nemoguće riješiti. Međutim, nema smisla tražiti iscjeljenje akutnih gripa, viroza, hunjavica i sl. jer one prolaze same od sebe i imaju funkciju čišćenja tj. sagorijevaju naših energetskih blokada. Neke urođene deformacije također nije moguće iscijeliti, jer smo ih odabrali radi svog karmičkog zadatka. Za neke bolesti treba pričekati napredniji stupanj rada s Anđelima, jer je potrebno veće emotivno i mentalno pročišćenje.
3. Iscjeljivanje svih svojih negativnih osobina, nesigurnosti, krivih mentalnih koncepata, navika, mana. (Tu se krije "nepresušan" izvor rada s njima).
4. Iscjeljivanje svih negativnih životnih situacija (i prošlih i sadašnjih i budućih).
Radeći s njima, možemo iscjeljivati i životinje i njihove traume, kao i malu djecu. Međutim, odrasli Ijudi obavezno trebaju pitati sami za sebe! Mi se ne smijemo uplitati u tuđu karmu, ili pokušati utjecati na slobodnu volju drugih, nego "pometati samo ispred svog praga". Drugima mi možemo (i trebamo) ispričati o načinu rada s Anđelima karme, dati im uputstva, podršku i upoznati ih s dijelom naših iskustava, ili im "praviti društvo" u radu s Anđelima, dajući im Reiki tretman, ili meditirajući ili moleći uz njih.
Savjete koje dobijemo od Anđela Karme treba poštovati.
Oni su vrlo moćna bića, upućena u sve naše životne planove, u naš životni zadatak na planeti, u sve naše prošle živote, kao i buduće, i odgovorni su za karmu svakog živog bića na Zemlji. S njima se ne treba svađati, ako nam nešto nije jasno, samo zamolimo za objašnjenje i oni će nam poslati ili viziju ili poruku o onome što nas sprečava da realiziramo to što nam je potrebno.

No comments:

Post a Comment