MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Wednesday, December 13, 2017



PEAT- radost življenja?
Rođenjem smo dobili neprocenjiv dar. ŽIVOT. Ta neverovatna senzacija, zavređuje da joj se radujemo i zbog nje budemo srećni svakog trenutka njenog trajanja. Jer ŽIVOT je po svojoj izuzetnosti i neporecivoj lepoti vredan divljenja i sreće u svakom trenutku našeg trajanja. Ali, da li smo srećni koliko bi smo trebali da budemo, jesmo li radosni koliko to život zavređuje, da li smo ljudi onoliko koliko to treba da budemo?
Nažalost, iz teško razumljivih razloga, naši životi nisu ni radosni ni veseli onoliko koliko bi morali da budu. Zašto? Zašto toliko stresa? zašto toliko apatije? zašto toliko ogorčenja? zašto toliko anksioznosti i mentalnih disfunkcija koje, neminovni vode u brojne psihosomatske poremećaje, sa često ozbiljnim, pa i tragičnim posledicama? Ko ili šta nam to zagađuje poklonjenu lepotu i život čini nepotrebno teškim i teško podnošljivim?
Jesu li to mame i tate, bake i deke, učiteljice i nastavnici, dakle svi oni u čije smo savete i “dobre namere” bespogovorno verovali tokom odrastanja. Jesu li nam oni “ugradili” kodove za sve ono što nam je, na kraju život učinilo teško podnošljivim. Jesu li nam oni, bez loše namere prelili svoje frustracije i traume, nerealne želje i neostvarene ambicije, neracionalno podeljenu ljubav na nas svoju decu? Naravno i medju njima je po neko ko je, u nekom trenutku zloupotrebio našu dečiju nevinost. Mnogo toga smo zaboravili, mnogih dogadjaja iz detinjstva se i ne sećamo, ali oni su tu u nama i čine nam život teškim i zagađenim.
Ima li leka? IMA. Postoji način da se, vođeni procesorom (terapeutom) suočite sa svim situacijama u životu koje su ga učinile teškim, izbacite ih kao nepoželjne viruse iz sistema i relaksirate svoj život, zavolite sebe kao osobu i nastavite život oslobođeni frustracija na način za koji ne verujete da je moguc. PEAT radim preko 16 godina i doživela sam sreću da vidim izuzetne rezultate koje PEAT daje, nasmejane osobe koje su zaboravile da se smeju, sreću posle dugih godina patnje, srca oslobođena stega, grudi, konačno pune vazduha, radost posle mnogo godina tuge. To je PEAT (Psiho-Energo-Auro-Terapija.)

No comments:

Post a Comment