MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Friday, December 1, 2017

ISCELJENJE SINHRONIZACIONOM ENERGIJOM




ISCELJENJE SINHRONIZACIONOM ENERGIJOM
- još jedna metoda EDM (Energetske duhovne medicine) koju može svaki čovek primenjivati sa efektom
Sinhronizaciona energija koja se prostire po celom kosmosu sadrži ogromne mogućnosti za pomoć ljudima. Jedna od njih je pomoć u isceljenju u više varijanti, pri čemu je jedna dostupna svakom čoveku. Naime, Sinhronizaciona energija se sastoji od bezbroj sastavnih elemenata koji osobama koje vide energije izgledaju kao ping-pong loptice sivkaste boje. Ove loptice može svako da koristi.
Pre svega, potrebno je da shvatimo da se sinhronizaciona energija sastoji od beskonačnog broja energetskih loptica koje se ne mogu videti običnim okom, nego samo paranormalnim viđenjem. Te kuglice su raspoređene jedna do druge i ispunjavaju ceo kosmos, kao i prostor oko nas i u nama, ali ne deluju isceljujuće, dok se ne upoznamo i dok mi to ne poželimo.
Sam proces isceljenja se sastoji u tome da, u mislima ili stvarno pružimo ruku, raširimo šaku, a zatim je skupimo, kao da u njoj držimo jednu od tih loptica. Zatim šaku sa kuglicom u njoj prinesemo nekom bolnom ili obolelom mestu i zamislimo da smo lopticu stavili unutar tela na obolelo mesto, pri čemu počinje proces delovanja sinhronizacione energije, sobzirom da se loptice troše, njihovo polaganje je potrebno ponoviti kroz oko 30 minuta.

Ljubiša Stojanović

No comments:

Post a Comment