MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Saturday, June 11, 2016




RADIONICA:
“TEHNIKE ZA OSLOBAĐANJE OD STRESA”


Ukoliko svakodnevno doživljavate stresne situacije i imate problem da se oslobodite toga, na pravom ste mestu!

Tehnike koje smo godinama prikupljale i koje PROVERENO RADE sada su dostupne i vama.

Nakon preko 10 godina saradnje i učenja jedna od druge, rešile smo da ponudimo ove tehnike i vama, kako bi vam život bio lepši, bolji i u miru! Gde – god da ste, u svakoj prilici, u svakom trenutku postoje tehnike koje vam mogu pomoći da za 10 – 30 sekundi izbalansirate svoje emocionalno stanje i osećate se mirnijim, a tako pomognete i drugima.

Iskoristite ovu priliku i dođite da naučite nešto što može da poboljša vaš život za sva vremena.


VREME I MESTO:
Radionica “Tehnike za oslobađanje od stresa” će biti održana u subotu, 02. jula 2016, u Zemunu, od 10h – 14.30h. Trajanje readionice je 4 sata i 30 minuta, sa pauzom za čaj i kafu.

INFO:
Broj učesnika je ograničen na 10, pa vas molimo da vase mesto na vreme rezervišete.

Uplatom možete rezervisati mesto do 25. juna 2016.

Sve detalje i informacije možete saznati kod asistenta Gradimira na broj telefona:
+381628482296

Uplatom možete rezervisati mesto.

Molimo vas da se udobno obučete, ponesete flašicu sa vodom, užinu, svesku i olovku.

*Napomena: Ukoliko interesovanje bude vece, postoji mogućnost održavanja još jedne radionice u nedelju, 03. jula 2016.

RADIONICU VODE:

BILJANA JAĆEVIĆ:


Biljana, pedagog po zvanju, se uspešno bavi različitim aktivnostima u životu, od marketinga i oglašavnja, upravljanja radio stanicom “VENUS” i svojoj kompanijom. Njena prva knjiga “Žene iz Mocartove” je objavljena 2010. Napisala je još četiri knjige, scenario za TV seriju i trenutno su još tri knjige u pripremi.

Biljana je uvek tražila duboki smisao života i pomagala ljudima da pronađu sopstveni put, da razmrse sopstvene mreže šema i sistema verovanja, koje ih sprečavaju na putu realizacije životnih ciljeva. Nakon 25 godina iskustva u rešavanju emocionalnih disfunkcija i disbalansa ljudi, sa sobom i okolinom, Biljanino putovanje je otpočelo sa njenom učiteljicom i duhovnim masterom Alfridom Novičić, gde je naučila različite tehnike: čišćenje aure, regresija, otvaranje trećeg oka, kristalna terapija, aromaterapija, čakra terapija (čišćenje i dijagnostika), postizanje balansa energije, usmeravanje i podešavanje energije, osnove bioenergije, različiti tipovi meditacije, ali najveći uticaj na njen rad imalo je iskustvo i edukacija sa Živoradom M. Slavinskim – priholog i master duhovnih tehnologija, gde je uspešno završila edukativni program i postala Procesor PEAT tehnike.
Više informacija:
FB: Razgovori s Biljanom – PEAT metoda


ANDREA FORCA:


Andrea Forca je rođena u Beogradu, trenutno živi u Amsterdamu, radi u Portugalu, a većinu vremena provodi putujući i sakupljajući razne tehnike isceljenja i čišćenja. Bavila se direktnom prodajom i marketingom u oblasti zdravlja i dodataka ishrani, glumila u Beogradskom dramskom pozorištu i Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Preko 10 godina je bila asistent u radu sa nadarenom decom prema posebnoj metodologiji u Dramskom pedagoškom studiju “Dečji osmeh” i bavila se psiho-dramskim tehnikama.

Posle dve godine provedenih u Ekvadoru, gde je učila i upoznavala se sa kulturom i tehnikama pročišćenja starih Inka, preko upoznavanja sa telom putem ARUN CONSCIOUS TOUCH-a, Reiki isceljenja i radionice Drunvalova Melčizedeka “Awakening the Illuminated Heart”, rešila je da dođe u mesto odakle potiče i prenese odabrana znanja onima kojima je to potrebno.  Takođe se bavi i očtanjem karata.
Vise informacija na stranici:
FB: Card readings with GP

No comments:

Post a Comment