MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Saturday, December 9, 2017

ŠTO RADI LJUBIČASTI PLAMEN?



Da li ste oduvijek željeli pronaći način na koji bi mogli izbrisati svoje prošle greške?
Vi se ne možete vratiti natrag u vremenu, ali Ljubičasti plamen ima snagu izbrisati ili transmutirati uzroke, posljedice, čak i sjećanje na naše prošle greške. Transmutirati znači promijeniti - promijeniti u obliku, pojavi ili prirodi. Ljubičasti plamen mijenja negativnu energiju u pozitivnu, tamu u svjetlo, "sudbinu" u mogućnosti. Plamen također briše rezultantnu "lošu karmu" naših grešaka.
Naše prošle akcije, dobre i loše, vraćaju se nama. To je zakon karme. Taj opći kozmički zakon zapovijeda da sve ono što radimo čini puni krug do naših vrata da bi razriješilo (rastvorilo), jednostavno, što ide u krug, vraća se u krugu.
Općenito, većina ljudi mora platiti svoje dugove životu ili “uravnotežiti” svoju karmu nesebičnim zalaganjem i pomaganjem drugima, radeći kroz nesreće na svom putu ili prolazeći kroz bolesti ili ostale oblike osobne patnje. Ali sa Ljubičastim Plamenom ne treba biti tako. Ljubičasti plamen je u mogućnosti transmutirati ili ublažiti našu negativnu karmu prije nego što dođe natrag do nas.
Na Fizičkoj razini Ljubičasti plamen može pomoći u iscjeljivanju našeg tijela otklanjanjem karme koja nas čini ranjivima za bolesti i bolove. On također isplahnjuje tijelo i auru iscjeljujući i čisteći sve: od fizičkih virusa do toksina i zagađenja. Ali stvarni uzroci bolesti su često ukorijenjeni u našim mentalnim, emocionalnim i duhovnim stanjima (tijelima).
Danas otkrivamo sve više i više o tome kako naše misli i osjećaji djeluju na naše zdravlje. Istraživanja su pokazala da mržnja i ostale negativne misli i osjećaji u stvari proizvode višak kiseline u tijelu, koji ono ne može asimilirati. Te negativne misli i osjećaji proizlaze iz emocionalnih i psihičkih problema, koje Ljubičasti plamen može pomoći rastvoriti. Plamen može pomoći iscijeliti uzroke mnogih psihičkih problema - emotivno bolnih iskustava koja mogu ići u rano djetinjstvo, čak u prošle živote. Ožiljci starih rana i bolna sjećanja mogu biti iscijeljeni i rastopljeni upotrebom Ljubičastog plamena.

No comments:

Post a Comment