MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Saturday, December 9, 2017

KAKO DJELUJE LJUBIČASTI PLAMEN





Ljubičasti plamen djeluje kroz promjenu vibracije. U fizici, vibracija je brzina oscilacija - brzina kojom nešto ide naprijed i natrag. Na atomskoj razini, vibracija može biti shvaćena kao brzina kojom elektroni kruže oko jezgre atoma. Ljubičasti plamen djeluje mijenjajući vibraciju na toj razini.
Atomi su najviše prazan prostor. Prazan prostor između jezgre i elektrona je mjesto gdje se negativna energija i karma mogu zalijepiti. Kada atomi našeg tijela i aura postanu opterećeni sa tom negativnošću elektroni se vrte sporije i sporije i mi počinjemo vibrirati više sa negativnošću, a manje sa svjetlošću - imamo nižu vibraciju i postajemo manje duhovni. Ljubičasti plamen transmutira tu negativnu energiju. On ne samo što okružuje i otklanja tu energiju, on je pretvara u svjetlost. Zbog toga što postoji manja gustoća u atomu, elektroni se vrte brže i brže, što povećava našu vibraciju.
Kada imate višu vibraciju u vašem tijelu ima više duhovne energije. Akupunkturisti i yogiji znaju da optimum zdravlja dolazi kada duhovna energija slobodno teče kroz tijelo. Ljubičasti plamen oslobađa tu energiju i ponovno uspostavlja harmoniju i ujednačenost vodeći vas u stanje veće duhovnosti.

No comments:

Post a Comment