MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Monday, February 8, 2016

Počinje veliki energetski pomak u našim svjetovima: 7 savjeta kako se prilagoditi by OazaZnanja



Velika količina energije kreće se u našem svijetu što uzrokuje velike pomake u našoj stvarnosti. Možete ih energično osjetiti, vrlo su neobuzdani u zadnje vrijeme.
Ove promjene u vibraciji mogu se manifestirati na mnogo različitih načina. Možete postati hiper osjetljivi na miris, okus, na sve oko vas. Vi ste kao fino podešen instrument koji može osjetiti i očitati sve.
U doticaju ste s energijom drugih ljudi i sa svime što izbacuju na vas. Osjećate svaki aspekt toga, istine i laži. To se može ispoljiti kao potreba za detoksikacijom, potreba za promjenom prehrane, potreba za kompletnom promjenom uobičajene rutine.
Može se javiti poremećaj pažnje, možete imati tjelesne bolove i probleme sa spavanjem. Možda isplivaju neke stare emotivne rane. Promjene u okolišu, čudna atmosferska stanja i energija – sve se čini drugačije.
Stvara se osjećaj da se stvari privode kraju a nova poglavlja se otvaraju. To mogu biti znakovi pristizanja velikih promjena, velikih svemirskih pojava. Sve to mogu biti znakovi buđenja nove, usklađenije perspektive u našem svijetu, koja kao i Feniksov let počinje pakleno, što uzrokuje da doživljavamo promjene u našem svijetu.
Što možete učiniti?
1) Budite sami neko vrijeme
Budite sami u prirodi, u teretani; na bilo kojem mjestu koje vas čini sretnim. Povežite se sa sobom i pobrinite se da saznate što je to što želite, bez utjecaja tuđih energija. Ulazimo u veliku promjenu i moramo znati kakvu budućnost želimo. Morate biti u kontaktu s onim što vas čini sretnim.
2) Učinite nešto kreativno
Pišite, slikajte, kiparite, pjevajte, plešite, kuhajte, pecite, crtajte, vrtlarite. Kreativna energija nas relaksira i dovodi u stanje u kojem nemamo želju za otporom i na taj način lakše se nosimo s energijom koju primamo od drugih. To nam daje priliku da se opustimo umjesto da se branimo.
3) Detoksikacija i čišćenje
Priuštite si slanu kupku, udaljite se od elektronike, boravite u prirodi, uključite ionizirajuće svjetiljke od himalajske kristalne soli, prestanite jesti tešku hranu, zadimljavajte svoj prostor, riješite se nereda.
Dok čekamo „svjetlo“ možemo se riješiti teških energija koje su se prilijepile uz nas. Dopustite intuiciji da vas vodi, otvorite se porukama koje vam pristižu. Na taj način lakše ćete se vratiti prirodnim ritmovima.
4) Slušajte svoj unutarnji kompas
Potreban vam je san? Spavajte. Inspirirani ste za rad? Radite. Želite se sakriti i slušati glazbu? Učinite to! Slušajte svoj unutarnji glas, samo vi znate što je to što vam je potrebno kako bi njegovali promjene koje se odvijaju unutar i oko vas. Poštujte svoj put.
5) Uzemljite se
Uzemljenje je sjajan način da smanjite stres, dovodi organizam u ravnotežu, pomaže čak i u slučaju nesanice. Provedite vrijeme u prirodi sa svojim nogama na zemlji.
Osjetite povjetarac na licu, jedite korjenasto povrće, koristite kristale koji uzemljavaju (plavi kianit, crni turmalin, crni opsidijan, hematit, dimljeni kvarc). Povežite se sa zemljom zamišljajući kako se vaše noge ukorjenjuju duboko u zemlji dajući vam čvrsti temelj.
6) Centrirajte svoju energiju
Učinite nešto kako bi obnovili i centrirali vašu energiju. Vježbajte yogu, meditirajte, palite svijeće, boravite u prirodi, provedite neko vrijeme u blizini vode, igrajte se sa životinjama, drijemajte. Bavite se svim stvarima koje vas vraćaju u centar.
7) Slušajte svoje srce
Kada energija postane kaotična kao što je sada, možemo izgubiti doticaj s našim osjećajima i emocijama. Ostanite prisutni u sadašnjosti, budite povezani sa svojim osjećajima i izrazite ih. Ako trebate nešto otpustiti i plakati, poštujte to. Ako trebate vrištati, učinite to. Zbog svega što se odvija oko nas moramo se najprije povezati sa sobom.
Zaplešimo zajedno!
Da, mnogo toga se događa, ali ne postoji ništa što je zapisano u zvijezdama i u svemiru uz što ne možemo zaplesati. Ovo je vrijeme u kojem počinje veliki pomak u našim svjetovima. Vjerujte u sebe i slijedite svoje snove.
Rođeni ste za to.