MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Wednesday, December 7, 2016

Duhovnošću do samoisceljenja P. E. A. T.

PSIHO ENERGO AURO TERAPIJA
Jedna od novijih tehnika spiritualne tehnologije Živorada Mihajlovića Slavinskog koja se ipak primenjuje već više od deset godina i stalno se usavršava. PEAT ima dosta sličnosti sa mnogim meridijanskim tehnikama koje su suštinski zasnovane na kvantnoj teoriji. Radi se zapravo o energetskom polju ili, kako ga nazivaju, auričnom polju čoveka. Meridijani su zapavo veze sa našim energetskim centrima, poznatijim pod imenom - čakre. Tu se stvara i pretvara životna energija koju naši organi proizvode, ali su u isto vreme i nezavisni energetski centri.
U meridijanskim tehnikama animiraju se ti centri energije vrlo slično kao i u akupunkturi gde se iglicam pokreću aku-tačke. U PEAT sistemu animiraju se početni i završni meridijani istovremeno sa dodatnim mentalnim i emotivnim doživljajima.
Kvantna fizika i kvantna teorija su potvrdile stara psiho-magijska i religiozna učenja o auričnom polju i energetskim stanjima u čoveku.
Klasični pristup psihoterapiji je zasnovan na Njutnovim zakonima uzroka i posledice, gde je potreban istorijat i analiza uzroka bolesti. U novom pristupu sagledavanja bolesti i psihosocijalnih problema čoveka, uzrok se ne razmatra, već se bolestima pristupa brzim i trenutnim razrešenjima. Delovanje na aurično polje brzom harmonizacijom energije donosi brzo ozdravljenje i razrešenje problema.
Možemo da kažemo da je efikasno i božansko stanje svesti, a lečenje svešću je terapija sadašnjosti, kao verovatno i budućnosti. Savremena nauka je još šezdesetih godina prošlog veka ustanovila da su naše misli i elektromagnetne tvorevine.
Snažnom koncentracijom volje, svesti i osećanja možemo da ostvarimo uticaj na aurično polje i da izmenimo energetske poremećaje u skladno i harmonično kretanje energije, što donosi ozdravljenje. U praksi se dokazuje da su naša volja, svesti i osećanja božanskog porekla i da su izvan vremena i prostora, možemo reći da čovek sam kreira bolest i zdravlje. PEAT je trenutno najbolja tehnika koju je Ž. M. Slavinski stvorio, jer PEAT ne samo da je efikasan terapeutski sistem, on je i izuzetna duhovna tehnika za razvoj svake individue. Primena PEATa u svakodnevnom životu ne ograničava se samo na fizičko telo, uklanjajući bol i bolest, već ima širok spektar delovanja. Prvenstveno otklanja mnoge psihosomatske poremećaje, strahove, fobije, alergije i depresivna stanja.
Spiritualnost utkana u PEAT je najznačajnija, jer mnogi hronični, duhovni problemi mogu da se razreše Dubinskim PEATom koji je viši nivo bazične PEAT - tehnike. Ono što su mnogi filozofi, psiholozi i razni tragaosi za istinom želeli, da otkriju tajnu Ega, Ž. M. Slavinski putem PEATa genijalno i jednostavno otkriva korz igru iskonskih polariteta i rešava kroz njihovu harmonizaciju.
Od naše prve inkarnacije pa kroz mnoge živote, provlače se praiskonski polariteti stavljajući ljude na krst i raspeće. Polariteti deluju kao prisila, bacaju ljude iz jedne u drugu krajnost tako da su nesposobni da odlučuju, već samo da ih slepo slede doživljavajući rastrzanost i poraz. Osvestivči praiskonske polaritete i prepoznavši negativna verovanja, stavove, sudove i porazne odluke, čovek postaje i biva slobodan od njihove prisile, prepoznaje svoju Ego-igru, i tada može da slobodno kreira svoj život i zdravlje.

No comments:

Post a Comment