MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Friday, May 1, 2015

MEŠANJE SA PETOM ENERGIJOM




Mešanje sa petom energijom

Peta energija ili poznata još pod nazivom tamna materija,je znana kao fizička forma energije u celom univerzumu. Ova energija je kamen temeljac celokupnog fizičkog života i stvaranja.
Naredna vežba pomaže da se telo napuni ovom vrstom energije.

1. Isključi sve što ti smeta,sve izvore elektromagnetnog zračenja,uređaje koji prave buku i sl. Sedi na tihom mestu ili legni u krevet. Zatvori oči i udahni duboko nekoliko puta.Koncentriši se na disanje i to tako da udisaji budu kraći,a izdisaji duži i lagani.
2. Zamisli kako providna svetla energija univerzalne kosmičke energije ulazi u tvoju glavu kroz krunsku čakru. Pusti da ova svetlost silazi i širi se po celom telu.Kako prolazi kroz telo,oseti da si jedno sa tom energijom i oseti kako se deo po deo tela opušta.
3. Pusti energiju da siđe u noge i oseti istu kako izlazi kroz tvoje ruke.Oseti kako energija struji kroz tvoje prste.Pusti da tako struji nekoliko minuta.
4. Okreni šake jednu prema drugoj,sa nekoliko cm razdaljine.Zamisli kako energija između tvojih šaka pulsira.Svu pažnju usmeri na dlanove i osetićeš izvesnu senzaciju,može biti golicanje ili hladnoća.
5. Otvori oči

No comments:

Post a Comment