MOJE MALO PARČE NEBA

MOJE MALO PARČE NEBA

Saturday, May 23, 2015

RAZVOJ ENERGIJE TELA ZA PSIHIČKI I FIZIČKI RAZVOJ I LEČENJE




 Poruka Poslao: 28 Nov, 2010 03:32 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

ŠTA UTIČE NA ENERGIJU:

*OKRUŽENJE

*REČI

*ZVUKOVI

*MISLI

*EMOCIJE

*BOJE

*MIRISI

*KRISTALI I KAMENJE





RAZVOJ ENERGIJE TELA ZA PSIHIČKI I FIZIČKI RAZVOJ I LEČENJE


Kako povisiti vibracije:

Povećanje vibracija pomaže nam da budemo više svesni sveta oko nas, kao i u izgradjivanju naših psihičko intuitivnih osećaja.


> OKRUŽENJE

Bitisanje na mestu koje nas čini opuštenim i srećnim. Odlazak u prirodu (baštu, pored vode, u šumu itd.). Odlazak u crkvu, hram, šumu ili kakvo drugo mesto okupljanja koje poseduje visoke vibracije. Bitisanje sa ljudima koji su spiritualni i imaju visoke vibracije.

Poštovanje okruženja je izuzetno bitno za naše celokupno biće. Ukoliko "posedujemo" neki objekat, tj. stvar, a ne koristimo je ili je koristimo za ono što nije njena namena po funkciji za koju je napravljena, zloupotrebljavamo je. Drugačije rečeno, samim posedovanjem nečeg vezujemo našu energiju za predmet i tim rasipamo istu. Stovarištenjem energije posedovanjem manjeg broja stvari dopuštamo telu da ima potencijalnu energiju za menjanje vibracije energije.

> MEDITACIJA

Meditacija ne predstavlja samo sedenje u lotus pozi (turskom sedu) i zamišljanje odredjenih stvari.

MEDITACIJA je SVAKI PROCES KONCENTRISANE MISLI. Čak i čitanje, rešavanje matematičkih zadataka, introspekcija (razmišljanje o svojoj ličnosti), molitva ili vodjenje kvalitenog razgovora predstavlja meditaciju.

>ZVUK – MUZIKA – PEVANJE – ZVIŽDANJE

Kao što je već napomenuto svaki zvuk predstavlja vibraciju koja sadrži svoj odredjeni kvalitet. On uobličava i usmerava energiju u telu. Osećaj nelagodnosti pri slušanju odredjenog zvuka pokazuje da u telu postoji disbalans energije. Proučavanjem ovih osećaja, prilagodjavanju tj. edukovanju svesti da podnese odredjene zvukove jačamo. Takodje, slušanjem ili stvaranjem odredjenog zvuka (muzike) možemo usmeriti energiju tela u odredjenom pravcu. Ovo je izuzetno individualno i zahteva dalju ličnu analizu.

>AFIRMACIJE – MOLITVA

>CILJ –

Energija prati misao. Stvaranjem odredjenog cilja u životu ograničava rasipanje energije tj. fokusira je.



>VIZUELIZACIJA

Isto što i meditacija. Korištenjem moći naše vizuelizacije možemo fokusirati energiju.


> FOKUSIRANJE VOLJE - jedna misao za fokusiranje energije uma. 


> BOJE

> KRISTALI I KAMENJE

>MIRISI-

mirisi takodje imaju vibraciju, energija koju nose sadrzi memorije mesta porekla ili nacina nastanka. Mirisi takodje fokusiraju energiju. Ako nismo izvrsili rekapitulaciju nasih secanja(ili licnu psihoanalizu) mirisi evociraju nasa secanja za odredjena desavanja i osobe.


>LJUBAV I SREĆA

Danasnje shvatanje Ljubavi ima ogranicenje. Uobicajeno shvatanje ljubavi vezuje se samo za jednu ili par osoba. Ovo je neispravno. Ljubav nema ogranicenje ni jedne vrste. Bilo kakvo ogranicenje iskljucuje Ljubav. Ljubav je neogranicena i beskonacna. Ona predstavlja slobodan protok energije izmedju bilo koje ljudske jedinke i bilo koje stvari. Svojom ljubavlju prema svetu oko sebe obezbedjujemo slobodan protok energije kroz nase telo i njen povracaj u telo bez prepreka i blokada.
NASA LICNA ODGOVORNOST JE DA ODLUCIMO SVESNO DA VOLIMO SEBE I SVET OKO SEBE, OVIM CEMO ISKLJUCITI STRAH I OVIM CEMO OBEZBEDITI NOVI POREDAK I RADOSNI SVET. SVE RECI SU OGRANICENE, SVA SECANJA PROSLOSTI I BUDUCNOSTI SU NEVAZNA, JEDINO STO JE BITNO JE OVAJ TRENUTAK SAD U KOM MOZEMO ODLUCITI DA VOLIMO SVE I SVAKOG. OVAKAV NACIN ZIVLJENJA CE OBEZBEDITI PROSIRENJE SVESTI NA SVIM NIVOIMA I BOLJU BUDUCNOST. LJUBAV DONOSI OSECAJ JASNE SRECE. AMEN.
_________________
"APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST


No comments:

Post a Comment